EXTRACTE DEL ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL EXTRAORDINÀRIA DEL DIA 3/04/2017

EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CORRESPONENT A LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA FETA EL DIA 3 D’ABRIL DE 2017

ACTA NÚM. 07/17

1.- Àrea de Medi Ambient i Platges
Autorització al concessionari Bartolomé Ferrer Suñer a instal·lar com a màxim el 50% dels elements autoritzats al lot CD HS 05 fins al 14 de maig de 2017
Autorització al concessionari Antonio Marí Ramón, a instal·lar, com a màxim, el 50% dels elements autoritzats als lots CD JS 01, CD HS 02 i CJ HS 03, fins al 14 de maig de 2017.

A partir d’aquesta data poden iniciar l’activitat normal segons Plec de condicions del contracte per a la prestació dels servies i cessió dels drets per l’autorització d’explotacions de les instal·lacions amb caràcter temporal a les platges del terme municipal de Sant Josep de sa Talaia per a les temporades 2016-2017.

2.- Àrea d’Urbanisme i Activitats
– Aprovació inicial del projecte d’urbanització del sector de sòl urbanitzable SUDO-01 de Port des Torrent de les NNSS de planejament municipal redactat per l’enginyer de camins, canals i ports Sr. Joaquim Tosas Mir, situat a la parròquia de Sant Agustí d’es Vedrà, terme municipal de Sant Josep de sa Talaia.
Sotmetre l’expedient a informació pública, mitjançant un anunci al BOIB i publicació en un dels diaris de major circulació de l’illa d’Eivissa i a la pàgina web de l’Ajuntament