EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA DEL DIA 02/11/2016

EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CORRESPONENT A LA SESSIÓ ORDINÀRIA FETA EL DIA 02 DE NOVEMBRE DE 2016

ACTA NÚM. 27/16

1.-Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior (acta núm. 26/16, de 20 d’octubre).

2.-Àrea d’Obres Públiques i Serveis Municipals
2-1.-Aprovació de certificats d’obres.
1.- Aprovació del certificat núm. 1 i últim del projecte de pavimentació del C/ Escoles Noves, a la parròquia de Sant Jordi.
2.- Aprovació del certificat núm. 1 i últim del projecte de reforç de ferm al carrer de la Corunya.
2.2.- Aprovació del “Projecte de millores de paviment a l’accés del Club Aquarium i carrer de sa Carrasca a Cala Vedella, TM Sant Josep” i pressupost presentat per l’empresa Aglomerados Ibiza, SA per a l’execució de les obres de l’esmentat projecte , per un import total de 60.141,82 €.
2.3.-Aprovació de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte de pavimentació i enllumenat públic al carrer 15 de Port des Torrent, Sant Agustí, TM Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. José María López Llaquet.
Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Perfil del Contractant, anunci de licitació.
2.4.-Aprovació de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte de millores en zona de proveïment, actuacions romanents 2016 (Actuació 5, Sant Josep)”, redactat per l’enginyer de camins, canals i ports, Sr. Joaquín Tosas Mir.
Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Perfil del Contractant, anunci de licitació.
2.5.-Aprovació de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte de millores en xarxa d’abastament: actuacions Sant Jordi sud i sa Caleta, TM Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’enginyer tècnic industrial, Sr. José Vicente Hernández.
Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Perfil del Contractant, anunci de licitació
2.6.- Aprovació de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte de millores en xarxa de proveïment, actuacions romanents 2016 (Actuació 1, Cales i zona oest) TM Sant Josep de sa Talaia”m redactat per l’enginyer de camins, canals i ports, Sr. Joaquín Tosas Mir.
Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Perfil del Contractant, anunci de licitació

3.-Àrea d’Urbanisme i Activitats
3.1.-Concessió de llicències d’obres.
1.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 1.222/15, per a la legalització d’habitatge unifamiliar aïllat i mesures correctores (d’acord amb la Disposició transitòria 10a de la LOUS). Parcel·la 243 del polígon 1, parròquia de Sant Jordi de ses Salines TM de Sant Josep.
2.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 556/15, per a l’enderroc d’annexos existents (cobert situat al nord est de la parcel·la, magatzem-cuina exterior situat al nord-oest de la parcel·la i enderroc de l’escala interior de l’habitatge). Finca Cas Nét, parròquia de Sant Francesc de s’Estany, TM de Sant Josep.
3.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 1066/16, per a la legalització d’habitatge unifamiliar aïllat amb annexos i mesures correctores (d’acord amb la Disposició transitòria 10a de la LOUS). Finca Cas Nét, parròquia de Sant Francesc de s’Estany, TM de Sant Josep.
4.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 116/16, per a la reforma d’un habitatge unifamiliar amb piscina emparada en les llicències 529/89, 71/96 i 534/02. Finca Can Dalt, parròquia de Sant Jordi de ses Salines, TM de Sant Josep.
3.2.- Denegació de llicències d’obres.
1.- Expedient de tramitació d’urbanisme 879/16. Construcció d’una piscina annexa a habitatge unifamiliar aïllat. Finca Can Jaume Raspalls, parròquia de Sant Jordi de ses Salines, TM de Sant Josep de sa Talaia.
2.- Expedient de tramitació d’urbanisme 750/16. Reforma i ampliació d’habitatge amb canvi d’ús d’un local. C. Sant Ferran, núm. 8, esc. D, PB – port 2, Cala Tarida, TM de Sant Josep de sa Talaia.
3.3.- Resolució de l’expedient de protecció de la legalitat urbanística DU-11/2015. Ordenar als propietaris, com a responsables de la comissió d’una infracció urbanística molt greu que portin a terme la restauració de la legalitat urbanística infringida

5.- Despatx d’altres assumptes

Concessió felicitacions a la Policia Local de Sant Josep

MOTIVO

NOMBRE Y APELLIDOS

Por la intervención en la operación “ CICONIA ALBA-2016” junto con la G.C. contra la prostitución y explotación sexual

Esteban MORELLE HUNGRIA

Antonio Jubal JIMENEZ MENESES

Esther COSTA YERN

Raúl RODRIGUEZ MÁRQUEZ

Pablo VARGAS MONTERO

Juan J. CARDONA CARRILLO

Por su activo esmero en el esclarecimiento y gestiones en delitos de orden público

Jesús GONZÁLEZ PÉREZ

Por conseguir salvar una persona en Aptos. D. Pepe el  5 de julio de 2016 de un intento de suicidio con gran profesionalidad

Raúl CAMPOS RIBAS

Francisco J. RODRIGUEZ SIMONETTY

Por su perseverancia, tenacidad y efectividad en el control del transporte ilegal i actividades

Pablo VARGAS MONTERO

Por el gran servicio prestado en colaboración con la  Policia Local de Sant Josep en 2016

AGRUPACIÓN DE PROTECCIÓN CIVIL DE SANT JOSEP

MEDALLA DE 15 ANYS DE SERVEI : Serà condecorat per haver complert 15 anys de servei, amb la distinció de color blanc

 

NOMBRE Y APELLIDOS

Jaime GIMENEZ EGEA

Rafael PEDRAZA ARAGONÉS

 

Aquestes felicitacions, en no haver estat aprovades pel Ple sols tendran efectes en els processos selectius de l’Ajuntament, que els ha concedit, tal com disposa l’art. 130 del Decret 28/15 pel qual s’aprova el Reglament.