EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA DEL DIA 04/05/2017

EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CORRESPONENT A LA SESSIÓ ORDINÀRIA FETA EL DIA 04 DE MAIG DE 2017

ACTA NÚM. 11/17

1.-Aprovació dels esborranys de les actes anteriors.
– Acta núm. 9/17, de la sessió ordinària de 20 d’abril.
– Acta núm. 10/17, de la sessió extraordinària de 28 d’abril.

2.-Àrea d’Hisenda
2.1.-Aprovació de factures. S’aproven 16 factures per import de 90.235,53 €
2.2.-Aprovació reconeixement dels crèdits corresponents a exercicis anteriors. S’aproven 52 factures per un import total de 70.340,13 €

3.-Àrea d’Obres Públiques i serveis municipals.
3.1.-Aprovació de certificats d’obres.
1.- Aprovació del certificat núm. 4 de l’obra denominada “Projecte de millora de la xarxa de sanejament municipal en la zona de Cala Tarida”.
2.- Aprovació del certificat núm. 5 i liquidació de l’obra denominada “Projecte de millora de la xarxa de sanejament municipal en la zona de Cala Tarida”.
3.2.- Aprovació del “Projecte reforç carrer paral·lel Ruda, Platja d’en Bossa, Sant Jordi” i aprovació del certificat num. 1 i últim, presentat per l’entitat Aglomerados Ibiza, SA, per a la realització de les obres de l’esmentat projecte i”, per un import total de 21.600,00 €.
3.3.- Aprovació pressupost presentat pel cap de servei de l’entitat Aquambiente Servicios para el Sector del Agua, SAU, per a l’execució de les obres d’”Actuacions en els registres dels pous de la xarxa de sanejament municipal en alguns punts del carrers transversals i principals de la zona entre Cala de Bou i Port des Torrent, Sant Agustí”, per import total de 12.644,67 €.
3.4.- Adjudicació a l’entitat Obras Reunidas, SLU, l’execució de les obres del “Projecte d’ampliació de nínxols i columbaris al cementeri de Sant Francesc de s’Estany, TM Sant Josep”, pel preu total de 49.565,71 €.
3.5.-Aprovació del “Projecte modificació xarxa sanejament Ajuntament de Sant Josep”, certificat i factura de les obres d’execució de l’esmentat projecte presentada pel contractista Pep Magdalena, SL, per import de 7.613,71 € IVA inclòs.

4.-Àrea d’Educació, Joventut i TIC
4.1.- Aprovació, a proposta del CEM, de les bases per a la concessió dels premis al millor expedient acadèmic i a la millor actitud, que a continuació es transcriuen:
PREMIS CURS 2016/17
PREMI AL MILLOR EXPEDIENT ACADÈMIC
PRIMÀRIA
Premi al millor expedient acadèmic. Es valoraran les notes finals de juny de 6è. En cas d’empat es valoraran les de 5è i 6è. Si torna a haver-hi empat, s’afegirà un nou curs fins poder desempatar.
Destinataris: 1 alumne/a de 6è de primària de cada grup de cadascuna de les escoles públiques i concertades del municipi de Sant Josep de sa Talaia.
ESO
Es valoraran les notes finals de juny de 4t d’ESO. En cas d’empat es valoraran les de 3r i 4t. Si torna a haver-hi empat, s’afegirà un nou curs fins poder desempatar.
Destinataris: 1 alumne/a de 4t d’ESO de cada grup de cadascun dels instituts d’ensenyament secundari de Sant Josep de sa Talaia.
El premi que s’atorgarà als alumnes de primària i ESO serà d’un cap de setmana d’aventura.
FPB
Premi al millor expedient acadèmic. Es valorarà tenint en compte la nota final de juny de tot l’expedient de FPB. Hauran de tenir el mòdul de FCT apte.
Destinataris: un/a alumne/a de FPB seleccionat/da de cada un dels instituts del municipi de Sant Josep de sa Talaia. El premi serà un MP3, auriculars o similar. CFGM
Premi al millor expedient acadèmic. Es valorarà tenint en compte la nota final de juny de tot l’expedient del CFGM. Hauran de tenir el mòdul de FCT apte.
Destinataris: un/a alumne/a de CFGM seleccionat/da de cada un dels instituts del municipi de Sant Josep de sa Talaia.
El premi serà un MP3, auriculars o similar
CFGS
Premi al millor expedient acadèmic. Es valorarà tenint en compte la nota final de juny de tot l’expedient del CFGS. Hauran de tenir el mòdul de FCT apte.
Destinataris: un/a alumne/a de CFGS seleccionat/da de cada un dels instituts del municipi de Sant Josep de sa Talaia.
El premi serà una tablet o equivalent. BATXILLERAT
Premi al millor expedient acadèmic. Es valorarà tenint en compte la nota final de juny de tot l’expedient de batxillerat.
Destinataris: un/a alumne/a de batxillerat de cada un dels instituts del municipi de Sant Josep de sa Talaia.
El premi serà una tablet o equivalent. PREMI A LA MILLOR ACTITUD
Premi a la millor actitud, destinat a aquell alumne/a que destaqui pels seus valors de responsabilitat, solidaritat i esforç.
Destinataris: 1 alumne/a de 6è de primària, de cada grup, de cadascuna de les escoles públiques i concertades del municipi de Sant Josep de sa Talaia i 1 alumne/a de 4t d’ESO, de cada grup, de cadascun dels instituts d’ensenyament secundari del municipi de Sant Josep de sa Talaia.
El premi que s’atorgarà serà d’un cap de setmana d’aventura.
– . Establir com a data màxima perquè els centres notifiquin el millor expedient i actitud a l’Ajuntament el dia 26 de juny de 2017.

5.- Àrea de Medi Ambient i Platges
5.1.- Aprovació del conveni de col·laboració amb ECOEMBES per a la millora de la contenerització del municipi amb l’increment de la dotació de contenidors de recollida selectiva.
5.2.-Aprovació de pressupost per a l’elaboració d’estudi d’impacte ambiental del projecte de recuperació ambiental i ordenació de fondejos de Cala Vedella, presentat per l’empresa “Servicios Técnicos de Infraestructuras y Medio Ambiente de Ibiza, SL” (SERTIIC), per un import total de 5.445,00.

6.-Àrea d’Urbanisme i Activitats
6.1.-Concessió de llicències d’obres.
1.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 301/2016.
Llicència per a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina. C. Pica-soques s/n, Can Nebot, parròquia de Sant Jordi de ses Salines, TM de Sant Josep. 2.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 721/2015. Llicència per a la construcció d’un habitatge unifamiliar amb piscina. C. Burgos, núm. 34 de puig de n’Alis, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, TM de Sant Josep.
6.2.- Emissió informe favorable sobre la necessitat de declaració d’interès general, sol·licitada per Princess de sa Paixa, CB, en relació amb el projecte d’instal·lació d’electrificació de set habitatges en sòl rústic, parcel·les 135, 137, 138, 174, 201, 203 i 204 del polígon 6, Sa Païsa d’en Rempuixa, T.M. de Sant Josep de sa Talaia.
6.3.- Rectificació d’error material de l’acord de la Junta de Govern Local de data 23.11.2016, pel qual es va atorgar la Llicència d’obres núm. 271/2016, indicant que la ubicació correcta de l’esmentada llicència és la parcel·la 110 del polígon 35.