EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA DEL DIA 18/05/2017

EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CORRESPONENT A LA SESSIÓ ORDINÀRIA FETA EL DIA 18 DE MAIG DE 2017

ACTA NÚM. 12/17

1.- Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior (acta núm. 11/17).

2.- Àrea d’Hisenda
2.1.- Aprovació de factures. S’aproven 32 factures per import de 270.685,35 €

2.2.- Personació de l’Ajuntament en el PO 141/2016 seguit davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma de Mallorca.

3.- Àrea d’Obres Públiques i serveis municipals
3.1.- Aprovació de certificats d’obres.
1.- Aprovació del certificat núm. 1 de les obres del projecte de “Millores xarxa proveïment: actuació 1, cales i zona oest”
2.- Aprovació del certificat núm. 1 de les obres del projecte de “Millores xarxa proveïment, actuacions romanents 2016: actuació V Sant Josep”
3.- Aprovació del certificat núm. 1 de les obres del projecte d’Ordenació i enllumenat públic, carril bici a Cala Vedella.
4.- Aprovació del certificat núm. 8 del projecte de renovació de la xarxa de transport i distribució entre els dipòsits de Sant Josep i Puig Cardona, TM de Sant Josep.
5.- Aprovació del certificat núm. 3 de les obres del projecte de “Prolongació xarxa de transport i distribució d’abastament a la zona III (Fase II: des de creuera del C. Jaén fins al dipòsit municipal de Port des Torrent, a St. Agustí”.

3.2.- Aprovació del “Projecte reposició làmpades d’enllumenat públic escales accés a Cala Tarida, parròquia de Sant Agustí, TM Sant Josep”, redactat per l’arquitecte tècnic Sr. José María López, i del pressupost presentat per l’empresa Inst. Familia Escribano, SL, per a l’execució de l’esmentat projecte, per import total de 6.768,14 €.

3.3.- Aprovació inicial del “Projecte renovació de la xarxa de transport i distribució entre els dipòsits municipals Sant Josep i Puig de Mar, TM Sant Josep de sa Talaia”. redactat per l’enginyer tècnic municipal, Sr. José Vicente Hernández
Exposar al públic el projecte mitjançant anunci al BOIB i al perfil del contractant

3.4.- Compromís de dotació de serveis parcel·la on s’ubicarà el CEIP Ses Planes: la parcel·la on es construirà el col·legi, estarà dotada dels serveis d’aigua, electricitat, telefonia i clavegueram necessaris i suficients i d’accés adequat per a la utilització i també s’eliminarà qualsevol impediment que hi pugui haver en el solar per a l’execució normal de les obres projectades, tot això tenint en compte que ja està redactat i aprovat el projecte d’urbanització del sector SUDO 01, que és per urbanitzar la parcel·la on es construirà el centre d’educació infantil Ses Planes.

4.- Àrea de Contractació
4.1.- Concessió a l’entitat Tecnología de la construcción y obras públicas, SA, una pròrroga d’un mes en el termini d’execució de les obres del “Projecte de renovació de la xarxa de transport i distribució de Sant Josep i Puig Cardona, TM Sant Josep”, quedant fixada la data de signatura de l’acta de recepció el dia 5 de juliol de 2017.

4.2.- Aprovació de l’expedient de contractació, mitjançant procediment obert, del “Projecte de desviament de serveis del sanejament del bombament de Punta Xinxó, Sant Agustí, TM Sant Josep”, redactat per l’enginyer de camins, canals i ports, Sra. Pilar Sánchez-Mateos Rubio i l’enginyer tècnic d’obres públiques.
Autoritzar, en quantia de 140.967,65 euros i 29.603,21 euros d’IVA, la despesa que per a aquest Ajuntament representa el contracte d’obres per a l’execució de l’esmentat projecte.
Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el perfil del contractant, anunci de licitació

5.- Àrea de Governació i Policia Local
5.1.- Aprovació de pressupost presentat per l’entitat “SQAdrones, SL”, per la realització de curs avançant de formació de pilot de drons per a voluntaris de Protecció Civil, que puja a la quantitat total de 4.650,00 €.

6.- Àrea d’Urbanisme i Activitats
6.1.- Concessió de llicències d’obres.
1.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 431/2012. Per a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina. Parcel·la 40.7 del carrer del Torrent de Vista Alegre, TM de Sant Josep.
2.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 1079/2016. Reforma i obra nova de piscines a l’establiment turístic anomenat “Hotel-apartaments Marvell”. Av. des Caló s/n, Cala de Bou, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, TM de Sant Josep.
3.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 1296/2015. Llicència per a la construcció de piscina i annex a un habitatge emparat amb la llicència 110/67. C. Can Pere Serra, la Moreneta, TM de Sant Josep.
4.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 1060/2015. Llicència per a la construcció de 15 habitatges amb sengles piscines i dependències a la zona d’accés. Parcel·les A5 i A6 del sector 4.33 de platges de Comte, TM de Sant Josep.

6.2.- Denegació de llicències d’obres.
1.- Expedient de tramitació d’urbanisme 513/2015. Construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina.
Parcel·la 24 del polígon 25, Cala Vedella, TM de Sant Josep de sa Talaia.
2.- Expedient de tramitació d’urbanisme 826/2015. Construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat. Sa Rota d’en Vildo, Cala d’Hort, TM de Sant Josep de sa Talaia.
3.- Expedient de tramitació d’urbanisme 908/2015. Reforma i ampliació d’habitatge unifamiliar aïllat amb annex i piscina. Parcel·la 252 del polígon 5, es Jondal, parròquia de Sant Francesc de s’Estany, TM de Sant Josep de sa Talaia.
4.- Expedient de tramitació d’urbanisme 24/2016. Legalització d’habitatge unifamiliar aïllat (d’acord amb la Disposició transitòria 10a de la LOUS).
Casa Albors 453, Cala Coral, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, TM de Sant Josep de sa Talaia.

6.3.- Concessió de permís d’instal·lació i obres a PRATS COKES, CB, per a la instal·lació amb obres de l’activitat permanent major de discoteca, amb la denominació comercial de “Mar i Pins”, a ubicar al c/ des Caló, Edifici Xavi, Sant Agustí des Vedrà

6.4.- Denegació de permís d’instal·lació i obres sol·licitat per IFAMA, SL, per a l’activitat permanent major d’unificar apartaments turístics, ampliar restaurant, sala de festes i bar, i venda de tiquets, amb la denominació comercial de “Bora Bora”, a situar a la ctra. de Platja d’en Bossa, apartaments Bossa Mar, parròquia de Sant Jordi de ses Salines, d’aquest terme municipal

6.5.- Concessió de permisos d’instal·lació sense obres.
– Al Sr. amb NIF núm. 41447552-B, per a l’activitat permanent major d’una EXPLOTACIÓ DE SERVEIS DE TEMPORADA, un esquí bus i un esquí nàutic, a ubicar a la platja de Punta Pinet, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, d’aquest terme municipal
– Al Sr. amb NIF núm. 41447552-B, per a l’activitat permanent major d’una EXPLOTACIÓ DE SERVEIS DE TEMPORADA, PT-HS-05, lloguer de gandules i para-sols, a ubicar a la platja des Port des Torrent, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, d’aquest terme municipal,
– Al Sr. amb NIF núm. 41441176-Y, per a l’activitat permanent major d’una EXPLOTACIÓ DE SERVEIS DE TEMPORADA, SE-VE-02 i SE-ES-04, dues piragües, un esquí-bus, i un esquí-nàutic, amb la denominació comercial de “Santi Water Sports Center”, a ubicar a la platja de s’Estanyol, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, d’aquest terme municipal

6.6.- Aprovació pressupost presentat per l’entitat “Muebles Ibiza, SA”, per la dotació de mobiliari al despatx de la Regidoria d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, per un import total de 5.036,95

6.7.- Estimar parcialment el recurs de reposició interposat per la mercantil CALA XINXÓ, SL, contra l’acord de la Junta de Govern Local de data 24.02.2017, mitjançant el qual es va acordar caducar la llicència d’obres 431/2006, pel que a l’extemporaneïtat de la resolució es refereix.

6.8.- Personació de l’Ajuntament en el Procediment Ordinari 41/2017 del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma de Mallorca.

6.9.- Personació de l’Ajuntament en el Procediment Ordinari núm. 28/2017 seguit davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma de Mallorca interposat per l’entitat Moonlight Visual Media, SL.