EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA DEL DIA 20/10/2016

EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CORRESPONENT A LA SESSIÓ ORDINÀRIA FETA EL DIA 20 D’OCTUBRE DE 2016

ACTA NÚM. 26/16

1.-Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior (acta 25/16, de 06 d’octubre).

2.-Àrea de Secretaria

2.1.-Personació de l’Ajuntament en el procediment abreujat 225/2016 del Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma de Mallorca.

3.-Àrea d’Hisenda

3.1.-Aprovació de factures. S’aproven 26 factures per import de 310.071,02 €

3.2.- Aprovació de reconeixement dels crèdits corresponents a exercicis anteriors, per un import total de 109.749,16 €, segons detall:

4.-Àrea d’Obres Públiques i serveis municipals

4.1.-Aprovació de certificats d’obres

1.- Aprovació del certificat núm. 1 del projecte de renovació de la xarxa de transport i distribució entre els dipòsits de Sant Josep i Puig Cardona, TM de Sant Josep.

2.- Aprovació dels certificats núm. 23 i 24 de les obres del projecte de “Demolició i construcció de grades al camp de futbol de Sant Josep”

4.2.- Aprovació del certificat núm. 4 i liquidació  de les obres del  “Projecte de pavimentació del camí des Racó, Sant Agustí”, per import de 5.979,00 €,

4.3.- Aprovació inicial del “Projecte pavimentació de carrers a Cala Tarida: carrers de la Círvia, de Cala Tarida, de Zamora, de sa Barda i del Coralmar, TM Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. José María López Llaquet. Exposició al públic mitjançant anunci al BOIB i al perfil del contractant, concedint un termini de 15 dies per a la presentació d’al·legacions.

4.4.- Aprovació del  “Projecte de reforç de ferm tram inicial (zona corbes) camí Porroig, Davall sa Serra d’aquest terme municipal” i del pressupost presentat per l’empresa Aglomerados Ibiza, SA, per a l’execució de les obres de l’esmentat projecte, per un import total de 60.456,60 €.

4.5.- Aprovació de l’expedient de contractació, mitjançant procediment obert, del “Projecte de prolongació xarxa de transport i distribució a l’avinguda St. Agustí, des de creuera amb c. Jaén fins al dipòsit municipal de Port des Torrent, Sant Agustí (fase II zona III), TM de Sant Josep”, redactat per l’enginyer tècnic industrial, Sr. José Vicente Hernández. Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el perfil del contractant

4.6.-  Aprovació de l’expedient de contractació, mitjançant procediment obert, del “Projecte reforç ferm diversos carrers de Cala Vedella: Calvià, l’Estepa, de la Botja, Club Robinson, de l’Alfabeguera i Coll de s’Oratge, TM Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. José María López Llaquet.  Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el perfil del contractant

4.7.- Aprovació de l’expedient de contractació del “Projecte de condicionament de parades de bus (marquesines) a l’avinguda Sant Agustí, de Sant Josep de sa Talaia”. Publicació en el BOIB i en el perfil de contractant

4.8.- Aprovació inicial del “Projecte de millores en xarxa de proveïment, actuacions Sant Jordi nord, sa Carroca, Can Bellotera i Can Fita, TM Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’enginyer tècnic industrial, Sr. José Vicente Hernández. Exposició al públic mitjançant anunci al BOIB i al perfil del contractant.

4.9.- Aprovar un conveni mitjançant el qual es cedeix una porció de terreny de la finca de Cas Ribes  per a la seva utilització com a aparcament públic.

5è.- Àrea de Governació i Policia Local

5.1.- Rectificació de l’acord adoptat per la Junta de Govern Local del dia 22 de setembre de 2016,  en el sentit següent:

– APROVAR l’adquisició d’una embarcació  model Vanguard DR 640 Rescue , per tal de reforçar el servei de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil a la mar, a l’empresa “FD Distribución y Consultoria Náutica, SL”,  per un import total de 21.732,81 €,

6è.- Àrea d’Educació, Joventut i TIC

6.1.- Aprovació de proposta educativa per a la realització de tallers d’estalvi d’aigua als centres docents de primària i secundaria del municipi i aprovar el pressupost presentat per “GEN, Secció Insular del Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Natura” per a dur a terme el seu projecte educatiu, per un import de 2.435,00 €, sense IVA.

6.2.- Aprovació del conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia en matèria d’educació de persones adultes.

7è.- Àrea de Turisme, Cultura i Patrimoni

7.1.- Aprovació de compra de material tècnic per al centre cultura Can Jeroni

– Aprovació pressupost núm. 16/OC, quantitat total de 3.484,07 €.

– Aprovació del pressupost núm. 15/OC, quantitat total de 2.462,99 €.

8è.- Àrea de Personal, Política Social i Esports

8.1. Aprovació de la creació d’un suport educatiu amb quatre grups d’alumnes de primer d’ ESO (40 places) per un import de 16.110,00 € per al curs 2016/2017 dividit en 6.030,00 € d’octubre a desembre de l’any 2016 i 10.080,00 € de gener a maig l’any 2017 i contractació a  l’empresa “ESTUDI 6, SL”, per portar la gestió de l’esmentat suport educatiu

8.2.- Aprovació convocatòria de concessió d’ajudes econòmiques als clubs i associacions esportives del municipi de Sant Josep de sa Talaia, per a la realització d’activitats durant l’any 2016, per un import màxim de 90.000,00 €. Publicació  al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, a la pàgina web www.santjojsep.org, a la BDNS i al BOIB.

8.3.- Aprovació convenis de foment de l’esport entre l’Ajuntament de Sant Josep i la PE Sant Jordi, CD Bahía Sant Agustí, UE Sant Josep i Tir amb arc es Cubells, en matèria de promoció esportiva dins del municipi de sant Josep de sa Talaia, per a l’exercici 2016, mitjançant els quals aquest Ajuntament es compromet a realitzar les següents aportacions econòmiques,

Import

Unió Esportiva Sant Josep

12.100,00

Club de Tir amb Arc es Cubells

7.805,20

Penya Esportiva Sant Jordi

13.166,40

CD Bahía Sant Agustí

12.100,00

 

9è.- Àrea de Medi Ambient i Platges.

9.1.- Aprovació signatura o adhesió de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia al conveni MELIB amb el Govern de les Illes Balears, el Consell d’Eivissa i la resta de municipis.

10è.-Àrea d’Urbanisme i Activitats

10.1.- Concessió de llicència d’obres.

1.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 967/2016. Enderroc d’estructura existent a les zones comunes de l’hotel Club Calimera Delfín Playa. Cala Codolar s/n, TM de Sant Josep de sa Talaia

10.2.- Inici dels tràmits per a la declaració de caducitat de llicències d’obres

A) Exp.  núm. 392/2002, per a construcció de cinc habitatges unifamiliars als voltants de la platja de cala Vedella, a la parròquia de Sant Josep de sa Talaia, d’aquest terme municipal.

B) Exp.  núm. 363/2005, per a construcció d’un conjunt residencial de seixanta-un habitatges de tres tipus anomenats mòdul 1, mòdul 2 i mòdul 3, als voltants de la platja de cala Vedella, a la parròquia de Sant Josep de sa Talaia, d’aquest terme municipal.

C) Exp.  núm. 363/2005, per a construcció d’un hotel apartaments de quatre estrelles amb una capacitat de 261 unitats d’allotjament i 534 places en total, distribuïdes amb 255 allotjaments dobles i 6 suites quàdruples i les modificacions introduïdes als voltants de Cala Xinxó, c/ des Caló, c/ Jaén i c/ Huelva, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, d’aquest terme municipal.