EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA DEL DIA 23/11/2016

EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CORRESPONENT A LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIAFETA EL DIA 23 DE NOVEMBRE DE 2016

ACTA NÚM. 29/16

1.- Àrea d’Hisenda,
1.1.-Aprovació de pressupostos per dotació d’equipament edifici Cl Pere Escanelles.
– A l’entitat “D & D Instalaciones Trade Ibiza SL”, per la dotació de mobiliari a l’edifici polivalent del C. Pere Escanellas, la quantitat de 21.264,01 €.
– A l’entitat “Canfred solutions SL, per la dotació de maquinària a l’edifici polivalent del C. Pere Escanellas, la quantitat de 20.459,10 €
– A l’entitat “Figueretas, Servicios y Telecomunicaciones SL”, per la dotació d’audiovisuals a l’edifici polivalent del C. Pere Escanellas, la quantitat de 9.953,75 €.

2.- Àrea de Contractació
2.1.-Adjudicació a l’empresa Prontxio Obras y Proyectos, SL, contracte de les obres del “Projecte condicionament de parades de bus (marquesines) a l’Avinguda Sant Agustí, Cala de Bou, TM Sant Josep de sa Talaia” per un import total de 67.860,67 €.

2.2.-Adjudicació a l’empresa Aglomerados Ibiza, SA contracte de les obres del “Projecte reforç ferm varis carrers de Cala Vedella: Calviá, l’Estepa, de la Botja, Club Robinson, de l’Alfabeguera i Coll de s’Oratge, TM Sant Josep de sa Talaia”, per un import total de 101.593,90 €

2.3.- Al·legacions presentades al “Projecte d’ordenació, pavimentació i enllumenat públic carril bici carretera accés Cala Vedella Nord.
Comunicar a l’Associació de Vesins de Cala Vedella, que les al·legacions presentades han set objecte d’informe pel tècnic redactor del projecte, i que en tot el que fa referència al carril bici i pas de vianants així com el tram final del projecte, es senyalitzarà en pas reductors, paviments diferenciats, així com amb senyalització de limitacions de velocitat al objecte de millorar la seguretat, de la via a que es refereix el projecte
Aprovar definitivament el “Projecte d’ordenació, pavimentació i enllumenat públic, carril bici, de la Ctra. d’accés a Cala Vedella Nord”.

3.- Àrea d’Urbanisme i Activitats
3.1.- Concessió llicències d’obres
1.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 1.150/15, per a la II modificació en el transcurs de les obres de la llicència d’obres 209/2014 (amb una I modificació autoritzada per la llicència 115/2015) que autoritzava la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina; les modificacions consisteixen en l’ampliació i reubicació de la piscina, ampliació i configuració de l’annex i les escales d’accés, i ampliació de l’habitat. Can Caseta, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, TM de Sant Josep.
2.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 843/13, legalització de modificacions executades durant el transcurs de les obres en relació amb la llicència 212/2011 que autoritzava la construcció d’un habitatge; les modificacions consisteixen essencialment en la modificació de la distribució de l’habitatge, amb incidència en l’aspecte exterior, a més hi ha un augment de superfície de 2m2. Carrer de Dalt, parcel·la 127, Cala Molí, TM de Sant Josep.
3.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 844/13, legalització de modificacions executades durant el transcurs de les obres en relació amb la llicència 213/2011 que autoritzava la construcció d’un habitatge; les modificacions consisteixen essencialment en la modificació de la distribució de l’habitatge, amb incidència en l’aspecte exterior, a més hi ha un augment de superfície de 0,58m2. Carrer de Dalt, parcel·la 126, Cala Molí, TM de Sant Josep.
4.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 254/16, per a l’enderroc d’una estructura existent que no s’ajusta a l’autoritzada en la llicència d’obres 392/04 per a la construcció d’un habitatge unifamiliar amb piscina; amb un volum total a enderrocar de 1.337,80 m3, corresponent a una superfície d’enderroc de 677,28 m2. Finca Es Graner, parròquia d’es Cubells, TM de Sant Josep.
5.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 254/16, modificacions durant el transcurs de les obres per a construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat i piscina autoritzat a la llicència d’obres 392/2004. Finca Es Graner, parròquia d’es Cubells, TM de Sant Josep.
6.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 117/16, construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat i piscina. Finca Can Sala Berri, TM de Sant Josep.
7.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 400/13, construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat i piscina. Finca Davall sa Serra,TM de Sant Josep.
8.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 948/15, per a la construcció d’una piscina annexa a un habitatge unifamiliar aïllat existent (anterior a 1.956). Can Toni, parròquia de Sant Jordi de ses Salines, TM de Sant Josep.
9.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 1.012/16, per a la construcció d’una piscina annexa a un habitatge unifamiliar aïllat en construcció (emparada en les llicències d’obres 57/2009 i 230/2014). Finca Es Pujols des Rafals, parròquia de Sant agustí des Vedrà, TM de Sant Josep.

3.2.- Denegació llicències d’obres
1.- Expedient de tramitació d’urbanisme 1.115/16.Legalització d’una piscina a un habitatge unifamiliar aïllat. Finca Can Toni Joan Bernat, parròquia de Sant Agustí d’es Vedrà, TM de Sant Josep de sa Talaia.
2.- Expedient de tramitació d’urbanisme 935/14. Ampliació d’un habitatge unifamiliar aïllat. Finca Can Toni Joan Bernat, , parròquia de Sant Agustí d’es Vedrà, TM de Sant Josep de sa Talaia.

3.3.- Emissió de certificats municipals de final d’obra
1.- Expedient d’instal·lació d’activitat i obres APJ-66/2014
Expedir a petició de l’entitat INMOSIRENIS, SLU, el certificat municipal de final d’obra del projecte d’instal·lació i obra d’activitat permanent major d’hotel i construcció d’un edifici de dos plantes i ampliació de l’activitat permanent major d’hotel, compost per 20 habitacions i 4 suits, amb zona d’esbarjo, piscina y bar, a l’establiment anomenat “Sirenis Hotel Club Aura: Aura Premium” situat al carrer Es Caló s/n, Port des Torrent, terme municipal de Sant Josep de sa Talaia, autoritzat a l’expedient integrat d’instal·lació d’activitats i obres APJ-66/2014.