EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA DEL DIA 24/11/2017

EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CORRESPONENT A LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA FETA EL DIA 24 DE NOVEMBRE DE 2017

ACTA NÚM. 27/17

1.- Àrea de Contractació

1.1.- Aprovació de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte condicionament paviment pista col·legi Sant Jordi, TM de Sant Josep de sa Talaia”redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. Jose María López Llaquet.
Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Perfil del Contractant, anunci de licitació.

1.2.- Aprovació inicial del “Projecte de renovació de la xarxa municipal d’abastament d’aigua a la zona de sa Caleta i reubicació d’aquesta a la zona de domini públic, a Sant Jordi, TM Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’enginyer tècnic municipal, Sr. José Vicente Hernández.
Exposar al públic el projecte mitjançant anunci al BOIB i al Perfil del Contractant,

1.3.- Aprovació de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte reforç paviment dels carrers Begònies i carrer Polls a Sant Jordi, TM de Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. José María López Llaquet
Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Perfil del Contractant, anunci de licitació.

1.4.- Aprovació de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte reforç paviment carrer Miño, Pica-soques i Dofí, TM de Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. José María López Llaquet.
Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Perfil del Contractant, anunci de licitació,

1.5.- Aprovació de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte reforç paviment d’un tram de la carretera Cala Tarida, carrer Alatxa i paral·lel a Sant Agustí, TM de Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. José María López Llaquet.
Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Perfil del Contractant, anunci de licitació

1.6.- Aprovació inicial del “Projecte nou parc infantil a Sant Jordi, TM Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. José María López Llaquet.
Exposar al públic el projecte mitjançant anunci al BOIB i al Perfil del Contractant.

1.7.- Aprovació de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte urbanització del sector de sòl urbanitzable SUDO-01 Port des Torrent, Sant Agustí, TM Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’enginyer de camins, canals ports, Sr. Joaquín Tosas Mir, amb un pressupost de 386.330,58 €, 81.129,42 € d’IVA al 21% i 4.674,60 € corresponents a l’1% cultural.
Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Perfil del Contractant, anunci de licitació

1.8.- Aprovació de les bases per a la creació d’una borsa d’arquitectes tècnics per cobrir amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.
Publicació de les bases al BOIB i tauler d’edictes de l’Ajuntament.

1.9.- Aprovació de les bases per a la creació d’una borsa d’arquitectes per cobrir amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.
Publicació de les bases al BOIB i tauler d’edictes de l’Ajuntament.