EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA DEL DIA 29/12/2017

EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CORRESPONENT A LA SESSIÓ ORDINÀRIA FETA EL DIA 29 DE DESEMBRE DE 2017

ACTA NÚM. 31/17

1r.- Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior (Acta núm. 30/17, de 22 de desembre).

2n.- Àrea d’Hisenda.
2.1.- Aprovació de factures.

3r.- Àrea d’Obres Públiques i Serveis Municipals.
3.1.- Aprovació de certificats d’obres.
– Aprovació dels certificats núm. 8 i 9 de les obres del projecte modificat de “Ordenació, Enllumenat públic, i Carril bici a Cala Vedella”.
– Aprovació del certificat núm. 1 i últim de les obres del projecte d’adequació del camí de sa Capelleta des de Benimussa a Font Paredada, a Sant Josep.
– Aprovació del certificat núm. 1 de les obres del projecte de “Camí Benimussa per cementeri i reposició mur i neteja cuneta tram benimussa, a Sant Josep ”
– Aprovació del certificat núm. 1 de les obres del projecte de “Reconstrucció mur camí accés a Cala Jondal”
– Aprovació del certificat núm. 1 de les obres del projecte de “Condicionament aparcament dissuassori a Can Custera, Sant Josep ”

4t.- Àrea de Contractació.
4.1.- Aprovació de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte de millora de l’esplanada exterior de les instal·lacions de tir amb arc des Cubells, TM Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. Francesc Ribas Tur.
Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el perfil del contractant, anunci de licitació
4.2.- Aprovació de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte de millora de la il·luminació i reg del camp de futbol de Sant Jordi, TM Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. Francesc Ribas Tur.
Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el perfil del contractant, anunci de licitació
4.3.- Aprovació de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte de substitució i millora del paviment esportiu del camp de futbol de Sant Jordi, TM Sant Josep de sa Talaia”, ”, redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. Francesc Ribas Tur.
Publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el perfil del contractant, anunci de licitació
4.4.- Adjudicació a l’empresa Acciona Construcción, SA, l’execució de les obres del “Projecte modificat per un edifici d’usos turístics i socioculturals al Caló de s’Oli, Sant Agustí, TM Sant Josep”, per un import total de 3.283.689,53 €.
4.5.- Aprovació del “Projecte de millora energètica enllumenat públic Sant Jordi de ses Salines, TM Sant Josep”, redactat per l’arquitecte tècnic Sr. José María López Llaquet, i del pressupost presentat per l’empresa Vicente Guasch y Cardona, SA, per a l’execució de l’esmentat projecte per import total de 19.113,82 €.
4.6.- Aprovació del “Projecte rehabilitació coberta pavelló esportiu Can Guerxo, Sant Jordi de ses Salines, TM Sant Josep”, redactat per l’arquitecte tècnic Sr. José María López Llaquet, i del pressupost presentat per l’empresa Hermanos Parrot, SA, per a l’execució de l’esmentat projecte per import total de 57.472,93 €.

5è.- Àrea d’Educació.
5.1.- Concessió definitiva d’ajudes per als centres que imparteixen educació primària i secundària que tenguin alumnat adherit al programa de reutilització de llibres, empadronat al municipi de Sant Josep de sa Talaia, curs 17/18.

Centres sol·licitants de Primària i Secundària de fora del municipi de Sant Josep

junta29122017-1

Centres sol·licitants de Primària del municipi de Sant Josep

junta29122017-2

Centres sol·licitants de Secundària del municipi de Sant Josep

junta29122017-3

5.2.- Aprovació signatura d’un contracte de prestació de serveis entre l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i la Sra. amb DNI 46748741E, per a la realització del curs de català de nivell bàsic denominat “Parlem en família” a La sala de davall la plaça de Sant Jordi (curs 17-18), per un import màxim de 1.035,00 €,

6è.- Àrea de Política Social.
6.1.- Aprovació de la convocatòria de subvencions en matèria d’acció social per a associacions i/o entitats sense ànim de lucre corresponent a l’any 2017
Autoritzar la despesa per import de 50.000,00 €
Publicació al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, a la pàgina web www.santjosep.org, al BDNS i al BOIB.

6.2- Aprovació convenis concessió de subvencions directes previstes nominativament en el Pressupost.

Convenis majors:
Aprovar la concessió d’una subvenció a favor de l’entitat “Asociación de Personas Mayores de San José” per un import de 3.500,00 €.
Aprovar la concessió d’una subvenció a favor de l’entitat “Associació de Majors de Sant Agustí des Vedrà” per un import de 3.000,00 €.
Aprovar la concessió d’una subvenció a favor de l’entitat “Casa Cultural de Mayores de San Jorge y San Francisco” er un import de 4.000,00 €.
Aprovar la concessió d’una subvenció a favor de l’entitat “Club de la Tercera Edad de Cala de Bou des Torrent a la partida 231 48041 del vigent pressupost de la Corporació, per un import de 3.000,00 €.

Convenis Entitats Socials
Aprovar la concessió d’una subvenció a favor de l’entitat Fundació Deixalles amb CIF G-07255953, per un import de 5.000,00 € per portar a terme el projecte d’inserció social i laboral per al col·lectiu en risc d’exclusió social al municipi de Sant Josep de sa Talaia amb un pressupost de 10.385,00 €.
Aprovar la concessió d’una subvenció a favor de l’entitat “Asociación de Esclerosis Múltiple de Ibiza y Formentera”, per un import de 10.000,00 €, per portar a terme el projecte “Osteopatia per a afectats d’Esclerosis Múltiple i altres malalties neurodegeneratives” amb un pressupost de 27.928,24 €.