Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia
CAT | CAS
SANTJOSEP.ORG
Web Oficial de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

Agenda

“Explorant nous camins”, Exposició d’Antoni Ribas ‘Toniet’

18 març, 2016 - 3 abril, 2016

L’Alcalde de Sant Josep i la Regidoria de Cultura es complauen en convidar-vos a visitar la nova exposició d’Antoni Ribas ‘Toniet’,  a la sala d’Exposicions de can Jeroni. En ella el ceramista josepí Toniet ens mostra el treball realitzat durant els 10 últims anys, especialment amb la porcellana, un producte ceràmic treballat fins aconseguir peces molt vitrificades.

L’exposició estarà oberta al públic fins el 3 d’abril, en horari de dimarts a diumenge de 10.30h a 13.30h, i dijous, divendres i dissabte, de 18.00h a 21.00h

‘Toniet’ es va iniciar en el món de la ceràmica als dotze anys, i va cursar els seus estudis a l’Escola d’Arts i Oficis d’Eivissa. Al llarg de la seva carrera, ha treballat i après de mestres de la ceràmica com Joan Planells ‘Daifa’, o Antoni Tur Costa ‘Gabrielet’, el seu gran mestre, del que va aprendre a perfeccionar els seus murals, l’escultura i la ceràmica policromada.

Les seves influències més directes han estat la ceràmica tradicional, les obres púniques i l’entorn de l’illa. ‘Toniet’ sempre treballa amb materials naturals, experimenta amb les textures, amb els colors i amb els esmalts. Les seves peces, d’una gran bellesa, són originals i d’una gran qualitat.

El 1978 va exposar les seves obres a Barcelona, a la galeria Roc Ginard, i a partir d’aquest moment no ha deixat d’exposar a Eivissa, Formentera, Menorca, Palma i Barcelona.

El 2015 va rebre la medalla d’Honor de l’Ajuntament de Sant Josep.

 

Detalls

Inici:
18 març, 2016
Finalització:
3 abril, 2016
Esdeveniment Categories:
, ,

Recinte

Sala d’Exposicions de Can Jeroni
Sant Josep de sa Talaia,