Notícies

Sant Josep trasllada l’Oficina de Turisme a les dependències municipals

2 octubre, 2017

L’Ajuntament de Sant Josep ha traslladat l’Oficina de Turisme, que fins ara estava ubicada al pòrtic de l’Església, a les dependències municipals del carrer Pere Escanelles. (davant el Consistori). Les instal.lacions han estat objecte d’una reforma per poder acollir l’oficina, que romandrà oberta durant tot l’any, de dilluns a dissabte, de a 9 a 14 hores.

La Regidoria de Turisme considera que seguir mantenint obertes les instal.lacions també en temporada baixa, com és habitual, és essencial per donar un bon servei, sobretot perquè el municipi rep molts turistes de l’Imserso que visiten l’illa en temporada baixa. Des de l’Oficina es reparteix també l’agenda cultural mensual, amb tota l’oferta del municipi; cinema, teatre, concerts i altres esdeveniments. L’objectiu de l’Ajuntament és promocionar la cultura, la natura i l’esport per atraure turisme d’hivern.

L’antiga oficina situada a l’Església ha rebut durant aquest any un total de 4.793 visitants. Per nacionalitats, els turistes que més han fet ús d’aquest servi són els espanyols (72%), seguits pels italians (7%), anglesos (6%), alemanys (5%) i francesos (4%).  Les demandes més habituals dels visitants só sobre les platges de la zona, els pobles, activitats esportives i culturals, horaris d’autobusos, festes patronals i horaris de misses.

Es pot contactar per telèfon al: 971801627 o bé per correu electrònic a: oit@santjosep.net. També des de la pàgina web: www.santjosep.net es pot consultar tota la informació, així com el calendari amb els propers esdeveniments.