Noticias

Comencen les obres de millora del local polivalent de Cala de Bou.

11 setembre, 2018

Avui ha començat la remodelació del  local polivalent de Cala de Bou, on es troba la seu de l’Associació de Veïns i del Club de petanca.

Actualment aquest espai pateix d’humitats i petites inundacions a la planta baixa  a causa de l’obturació dels baixants i de la falta d’aïllament impermeabilitzant.

Les obres que tenen un termini  d’execució  de 3 setmanes i  compten  amb un  pressupost de 25.000 euros consisteixen en una modificació dels espais, amb una  reducció de la zona de bar i la creació d’una segona sala.

Amb aquesta modificació de la distribució interior del local es facilita la flexibilització de l’espai, per tal  de donar-li  un ús polivalent  i  que s’acomodi  a les necessitats tant dels vesins i  vesines com de les persones usuàries del  local.

Tot es farà amb un tancament d’alumini i vidre de tipus acordió per possibilitar que els espais es puguin adaptar a les necessitats de cada taller, curs o  reunió, reconvertint-se  en 3, 2 o una sola sala i  així  fer compatibles les diferents activitats del  local,  com els tallers de pintura, ioga, classes de repàs, espai per preparar l’arribada dels Reis Mags al  Nadal…

En una propera actuació a una de les sales també es posarà terra de parquet i miralls a fi de poder desenvolupar en condicions les activitats que es fan a aquest lloc, com la gimnàstica, ja que l’actual paviment de rajoles ceràmiques no s’adeqüen a l’ús que es demanda.

 

Local Cala de Bou

                   Imatge de l’estat actual