Noticias

Els penya-segats de Comte queden tancats al trànsit i es reforçarà del transport públic a partir de l’1 de juny

18 maig, 2017

RP Platges de Comte 1

Els penya-segats sobre les platges de Comte han quedat tancats al trànsit a primera hora del matí, després que la Policia Local de Sant Josep hagi acordonat tot l’accés des de la carretera i la rotonda. Durant tot el dia d’avui i demà està previst que els operaris segueixin treballant a la zona, a on s’estan col.locant pedres de grans dimensions per barrar el pas als vehicles rodats. També s’ha senyalitzat la carretera, prohibint l’aparcament, i s’ha habilitat una zona d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda.

Amb aquesta mesura es posa fi a la situació caòtica que es vivia cada estiu a aquesta franja de la costa i es recupera un espai natural, amb unes vistes espectaculars. “No recordo haver vist mai aquesta platja així, ni d’estiu ni d’hivern, aquesta serà la imatge habitual a partir d’ara. La vista que tendran els visitants quan caminant accedeixin aquí penso que és impagable”, ha assegurat l’alcalde, Josep Marí Ribas.

L’alcalde i el president del Consell, Vicent Torres, han presentat aquest matí des de Comte els nous serveis d’autobús del projecte “Platja Connectada”, que contemplen un increment de les freqüències de bus amb Sant Antoni del 70% a partir del dia 1 de juny. A més a més, es cobrirà també amb transport públic el servei després de la posta de sol “Continuem fent passes cap aquest canvi de model en l’àmbit de mobilitat i també d’establir col·laboracions necessàries amb diferents ajuntaments”, ha dit el president del Consell, destacant que les diferents actuacions que s’estan fent a la costa es basen en “el respecte a l’entorn natural, al medi ambient i la seguretat de les persones”. La consellera de Mobilitat, Pepa Marí, ha dit que Cala Comte “és una platja emblemàtica i una de les postes de sol per excel·lència, pel que volem facilitar que la gent pugui venir en transport públic”, pel que es cobrirà el servei fins a les 21.45 i s’anirà adaptant en funció de l’horari de la posta de sol.

La regidora de Platges de Sant Josep, Neus Marí, i el regidor d’Obres, Josep Guasch, s’han desplaçat aquest matí a Comte a coordinar el tancament de la platja. Durant aquesta setmana, hi haurà presència policial de suport i també per informar els usuaris de la platja.