Noticias

Excel·lents resultats dels eivissencs a la World Robot Olympiad

9 juliol, 2018

Aquest dissabte passat,  dia 7 de Juliol, s’ha celebrat a Mallorca per segona vegada la World Robot Olympiad, competició de robòtica educativa mundial d’alt nivell, dins la Felanitx Tech Weekend, en la qual els participants han d’afrontar el repte partint des de zero i en un termini de 150 minuts.

Tres han estat els equips eivissencs d’un total de 15 que s’han presentat entre ambdues categories, Elementary (entre 8 i 12 anys) i Junior (entre 13 i 15 anys), dins d’un intercanvi entre les dues illes d’aquesta competició.

 “+Robot”, format per Carlos Rubio (12) i Marc Serra (14), van aconseguir ser primers, mentre “sTV players”, format per León Hintermüller (11), Eduardo Mule (12) i Carlos Tortosa (13) quedaren en segona posició en la categoria Junior. L’equip “Bot Team” format per Erik Palberg (11) i Alejandro Pizarro (12) en la categoria Elementary va quedar ressagat als últims llocs a causa d’un problema de construcció que va arrossegar durant tota la competició. No obstant això, aquest equip  ja havia aconseguit la plaça al nacional en la competició regional d’Eivissa.

Un excel·lent resultat dels equips eivissencs, que aconsegueixen la representació en tres categories diferents, Elementary, Junior i Sènior (16 a 19 anys) en la final nacional que se celebrarà a Platja d’Aro (Girona) els dies 15 i 16 de Setembre. Dels 21 equips seleccionats, tan sols els millors tindran el privilegi de representar a Espanya en la seva categoria en la final internacional de Chiang Mai, Tailàndia, en la qual es veuen representats més de 48 països.

masrobot

Els participants s’han preparat durant tot el tercer trimestre dins dels cursos de robòtica de l’oferta educativa de l’Ajuntament de Sant Josep.