Noticias

Finalitza el programa SOIB Joves Qualificats 2017.

2 agost, 2018

L’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha finalitzat el programa SOIB Joves Qualificats 2017 mitjançant el qual va contractar  una treballadora  titulada en el Grau en Traducció i Interpretació com a Tècnica en assessorament lingüístic en pràctiques.

Aquesta jove ha treballat durant els 7 mesos de durada del contracte principalment en la revisió de texts escrits en català o traducció al català de texts emesos en altres llengües, sobretot  pel que fa a les pàgines web de l’Ajuntament, així  com en la revisió de la retolació municipal i adequació a la normativa  i  propostes d’accions de conscienciació lingüística pel que fa a l’ús de la llengua catalana en  tots els àmbits del municipi de Sant Josep de sa Talaia

Aquest projecte ha estat cofinançat pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil amb Fons de Conferència Sectorial.

L’Agencia de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep vol recordar que enguany es torna a presentar a la convocatòria Joves Qualificats Entitats Locals. Així, es possibilitarà  una contractació de 12 mesos, amb inici al mes de novembre, d’alguns/nes joves amb titulació superior.

Els perfils prioritaris són els relacionats amb l’esport, el medi ambient, serveis socials, comerç i assessorament lingüístic.

Les persones interessades poden informar-se i contactar mitjançant la pàgina https://adlsantjosep.com/