Noticias

Finalitzen les obres de Cala Vedella Nord, amb la reforma de la carretera i la creació d’un carril bici i d’un mirado

27 març, 2018

Les obres de reforma de Cala Vedella nord han finalitzat aquesta mateixa setmana, culminant un projecte de millora i modernització dels accessos i dels serveis d’aquesta zona. S’ha ampliat i renovat del ferm de la carretera, amb paviment antilliscant, ampliant el vial fins a 6 metres. A més a més, s’ha creat un carril bici de gairebé tres quilòmetres, que uneix la cruïlla de la carretera de Cala Molí amb la platja. Amb aquest projecte queden també connectades les platges de Cala Vedella i Cala Molí amb carril bici.

La reforma també ha inclòs la creació d’un mirador sobre els penya-segats, amb algunes places d’aparcament perquè els conductors puguin aturar-s’hi, i amb bancs per gaudir de les vistes. L’alcalde de Sant Josep, Josep Marí Ribas, i el regidor d’Obres, Josep Guasch, han visitat avui la zona acompanyats pels responsables de l’obra.

S’han aprofitat aquestes obres per renovar la xarxa d’aigua, que estava en molt mal estat, i per soterrar les línies de telefonia i telecomunicacions. Finalment, s’ha creat una petita rotonda baix Cala Vedella per poder facilitar el trànsit i, especialment, la circulació dels autobusos.

En total, aquestes obres han suposat una inversió de 683.000 euros, finançada íntegrament per l’Ajuntament, a través d’un préstec del fons Financer de l’Estat per a la Modernització de les Infraestructures Turístiques (FOMIT).