Noticias

Gran acollida del primer taller d’escacs a la biblioteca municipal de Sant Josep.

9 agost, 2018

El  primer taller d’iniciació  i  aprenentatge en els escacs,  organitzat per la biblioteca de Sant Josep i  l’Associació  Cultural Amics dels Escacs ha gaudit, en la seva primera jornada, d’un gran èxit de participació.

Aquest taller, que té lloc cada dimarts d’agost sota la porxada de l’Ajuntament,  ha reunit 24 participants, dividits en dos torns de 12 persones, el primer de 18 a 19 h i el segon de 19 a 20 hores.  L’acollida ha estat tan bona entre novells i aficionats que la biblioteca ha hagut d’obrir una llista d’espera a causa del  gran  interès que el  taller ha despertat entre petits i  grans.

El  taller,  obert a tothom a partir dels 5 anys, cerca d’una banda, donar a conèixer el  món dels  escacs  i  d’altra crear afició sobre un esport que desperta la ment i  ensenya estratègia,  concentració, càlcul i  a adquirir una bona capacitat d’anàlisis.

Tothom que estigui interessat ha de posar-se en  contacte amb la biblioteca de Sant Josep, bé per telèfon al 971 800416 o  via correu  electrònic biblioteca@santjosep.org