Noticias

La 6a Cursa per la Dona se celebrarà l’11 de març amb un recorregut per la costa entre Platja d’en Bossa i Figueretes

27 febrer, 2018

La 6a edició de la Cursa per la Dona se celebrarà el diumenge 11 de març amb un recorregut de 3 quilòmetres entre Platja d’en Bossa i Figueretes. Per tercer any consecutiu, els ajuntaments d’Eivissa i de Sant Josep organitzen conjuntament la prova, amb el suport del Consell d’Eivissa. L’objectiu és promoure la pràctica esportiva i el paper de les dones en l’esport. Aquesta prova té a més un caire solidari, ja que tots els sous que es recaptin seran per la Fundació Vicente Ferrer.

Els regidors d’Esports de Sant Josep, Ana Ribas, i d’Eivissa, Agustín, Perea, han presentat avui la cursa, acompanyats pel director insular d’Esports del Consell, Fernando Gómez. “És un dia molt reivindicatiu i volem que hi participin el màxim de persones”, ha destacat Perea, qui ha explicat que al final de la prova i després del lliurament de trofeus hi haurà “una batucada, un concert i animació amb Eivissa en Forma”. Ribas ha volgut “convidar a tota la població, perquè serà una gran festa de l’esport”. Per la seua banda, el director insultar d’Esports ha destacat que aquesta cursa és una demostració de què “l’esport no és simplement un hobby, sinó que té una dimensió molt més àmplia, en aquest cas ajudarà a visibilitzar una cosa tan important com la igualtat”.

Es tracta d’una cursa molt popular, oberta a tothom, amb dues modalitats: individual (amb participants únicament de sexe femení) i mixta (home-dona). Per segon any consecutiu, també hi ha la possibilitat de fer el recorregut caminant. Les inscripcions, tant per la cursa com per la caminada, s’han de tramitar a través de www.elitechip.net. El preu de la inscripció és de 3 euros i es destina íntegrament a la Fundació Vicente Ferrer.