Noticias

La Policia Local de Sant Josep desmantella una festa “rave” a Cala Vedella.

7 agost, 2017

La passada matinada, agents municipals de Sant Josep aturaren  una festa “rave” que estava tenint lloc a una zona d’embarcadors de Cala Vedella.

Alertats per dues denúncies telefòniques, una d’elles realitzada des d’una embarcació que es trobava per la zona, una parella d’agents  de la policia local es varen personar al  lloc indicat,  trobant que, efectivament, un grup  format per una trentena de joves estava celebrant una festa il·legal.

La patrulla va procedir en  aquell moment a  aturar l’activitat i  identificar els assistents que, sense posar objecció,  es disposaren a desmantellar l’equip de música que havien portat fins allà i desallotjaren els embarcadors.

La festa s’estava desenvolupant a la zona de les casetes de pescadors dels penya-segats. L’organitzador, un jove estudiant de 22 anys havia carregat fins allà un  equip de música,  va ser advertit pels agents de les conseqüències derivades de l’organització  d’aquest tipus de festes il·legals,  a més del  perill que podria suposar que alguna de les persones assistents arribés a caure a la mar.

L’actuació  policial va finalitzar rere comprovar que, tant organitzador com assistents havien desistit  de la festa sense ocasionar cap altre problema i  sense necessitat d’aixecar una acta de denúncia ja que els joves varen atendre immediatament les instruccions dels agents.