Noticias

La Policia Local de Sant Josep imposa 76 sancions per excés de velocitat en dos dies.

9 maig, 2018

Aquesta setmana (dilluns i dimarts) la Policia Local de Sant Josep  ha realitzat diversos controls de velocitat en diferents vies amb l’objectiu  de millorar la seguretat a les carreteres i carrers  del  municipi i  evitar així  accidents provocats per l’excés de velocitat i  una conducció imprudent.

En aquest sentit, algunes de les vies on es realitzaren els controls amb el  radar làser varen ser sa Canal, el carrer València, el carrer de la Gamba roja i l’avinguda Sant Agustí, entre d’altres, arribant a detectar fins a 76 conductors que sobrepassaven els límits de velocitat.

Varies de les persones sancionades excedien en molt els límits de velocitat, arribant als 90 km/h en zones on el  límit és de 50 km/h. Les sancions imposades poden anar des dels 200 euros i  comportar una pèrdua de fins a 4 punts del  carnet.

Des de la Policia Local de Sant Josep es vol fer especial  incidència en  la importància de respectar els límits de velocitat i d’una conducció assenyada.  També es vol  recordar que l’excés de velocitat és causa de 4 de cada 10 accidents  i  que la xifra de morts en carretera augmenta any rere any per imprudències al volant com l’excés de velocitat, parlar pel  telèfon mòbil  o  haver consumit substàncies tòxiques.

En aquesta línia, la policia municipal continuarà realitzant aquests controls rutinaris així  com  conscienciant sobre la importància de respectar les normes de circulació per aconseguir unes carreteres més segures per a tothom.