Noticias

La Policia Local de Sant Josep intercepta un possible “taxi pirata” i el deté per un delicte contra la salut pública.

8 juny, 2018

 Ahir al  matí, al  voltant de les 12 del migdia, una patrulla d’agents de la Policia Local  de Sant Josep que es trobava realitzant un control  rutinari de seguretat ciutadana per les rodalies de l’aeroport i la zona de parada de taxis varen ser alertats per un taxista d’un possible “taxi pirata” en la via de circulació destinada als taxis.

Els agents efectuaren la parada del  presumpte “taxi  pirata” per procedir a la identificació del  conductor i interposar la corresponent denuncia per circular a una via d’accés limitat sense la preceptiva autorització.

En el  transcurs de  la identificació, els agents observen que l’individu  porta una considerable quantitat de diners. Preguntat per la seva procedència, l’interrogat es mostra nerviós i  incoherent en les seves respostes, la qual  cosa  aixeca la sospita dels agents i es procedeix a l’escorcoll físic superficial  de l’individu  i  exhaustiu  del  vehicle, trobant amagades en la funda que cobreix la bateria del  motor dos bosses de plàstic amb possibles substàncies estupefaents que els agents municipals decomissen al  moment.

Les substàncies, que foren pesades a l’oficina de la Guardia Civil  que es troba al  mateix aeroport,  sobrepassaven la quantitat estipulada per a consum propi, pel  que, a banda del  decomís de les substàncies, es va procedir a la detenció  per un presumpte delicte contra la salut pública a més d’imposar-li  una denúncia de 200 euros per haver-se saltat un senyal  de circulació  restringida.