Noticias

La Policia Local de Sant Josep interposa aquest cap de setmana 9 denúncies per superar la taxa d’alcohol permesa.

17 juliol, 2017

reten  policia

La Policia Local  de Sant Josep, en un nou control  emmarcat en la campanya anual  d’alcohol  i  drogues que porta a terme l’Ajuntament, ha interposat aquest cap de setmana 9 denúncies per alcoholèmia  en la matinada de divendres a dissabte.

Aquestes sancions, en via administrativa, s’interposen per haver superat, amb taxes d’entre 0,25 i  0,60 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat,  el  límit permès.

 Així  mateix,  també han interposat una alcoholèmia penal a un  conductor que superava el  límit amb una taxa de 1,08 ml i  una drogolemia en via administrativa  per donar positiu  en consum de cànnabis.

En el  mateix control també s’han interposat 5 denúncies per no  fer ús del  cinturó de seguretat. Els agents també aixecaren  una acta per tinència de drogues (cànnabis)

 A més, entre divendres i  diumenge,  els agents locals també han col·laborat amb els bombers en l’extinció d’un petit incendi a la zona de Cala de Bou i  han assistit diversos accidents de tràfic (caigudes de motociclistes i  col·lisions lleus) que es saldaren amb ferides i  cops de poca consideració  i  que acabaren d’atendre els serveis mèdics.