Noticias

La Policia Local de Sant Josep s’uneix a la campanya #PelsValents #Paralosvalientes per recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil.

7 novembre, 2018

La Policia Local de Sant Josep s’ha unit a la iniciativa de L’Hospital  Sant Joan  de Déu de Barcelona per a la creació del  major centre d’oncologia infantil d’Europa, el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, que comptarà amb les millors infraestructures, ferramentes i  professionals per tractar i  investigar el  càncer infantil.

El  càncer infantil és dels menys investigats avui  en  dia,  ja que el  seu  caràcter és aleatori i imprevisible i  la seva investigació  no  resulta rentable. És per això que el  cos de Policia de Sant Josep de sa Talaia  va decidir posar el  seu  granet de sorra i  unir-se activament a la iniciativa Escuts pels Valents,  a la que s’han adherit uns 140 de cossos policials de Catalunya, sent el de Sant Josep dels  primers cossos de policia de Balears a fer-ho, rera el d’Alcudia.

Els escuts es poden obtenir per un  donatiu  de 4 euros (íntegrament destinats a la creació  del  centre i  la investigació) a les instal·lacions de la Policia Local de Sant Josep. De fet, tan  sols durant aquesta setmana ja se n’han venut gairebé 300.

La Policia també n’ha fet difusió mitjançant la seva pàgina de Facebook i  n’ha creat una de pròpia per  a aquesta causa, @Pelsvalentssantjosep.  Així  mateix també s’està fent difusió  entre les escoles i  comerços del  municipi i  aquest dissabte també se’n podran  adquirir durant la celebració  de la Diada de la Policia Local que tendrà lloc a Santa Eulàlia.

La iniciativa del cos josepí està tenint tan  bona acollida que ja s’està pensant a demanar una nova remesa d’escuts en previsió  de les festes de Nadal  i de la II edició del Sant Josep Contra el  Càncer que tendrà lloc el  pròxim mes de febrer.

escut pelsvalentssantjosep