Noticias

Laia Torres i Toni Ribas, finalistes del Concurs Digital Infantil d’Aqualia a Sant Josep.

8 novembre, 2017

premi  Aqualia sant josep 2017

Aquest matí,  l’alcalde de Sant Josep de sa Talaia, Josep Marí Ribas, juntament amb el regidor d’Urbanisme, Ángel Lluís Guerrero, i acompanyats del responsable del Servei Municipal d’Aigües, Pascual Rojas, han lliurat una càmera subaquàtica a cadascun dels finalistes com a premi a la seva creativitat i originalitat.

La depuració és l’última etapa del cicle integral de l’aigua. Un cop depurada, l’aigua pot ser reutilitzada per a altres usos. Entre aquests, segons la Laia Torres, del col·legi l’Urgell, “per a produir energia elèctrica”; o pel Toni Ribas, alumne de Can Guerxo, “per a la gent pobra i per a les cisternes”. Aquestes dues idees i  els seus dibuixos digitals els han fet mereixedors del  títol de finalistes de la 15a edició del Concurs Digital Infantil d’Aqualia.

Sota el lema “Missió Depuració”, els nens i nenes de 3r i 4t de Primària dels centres educatius dels municipis on Aqualia és present, han pogut conèixer com arriba l’aigua a casa seva i com, després d’utilitzada, es depura i es pot reutilitzar, creant un planeta sostenible.