Noticias

L’Ajuntament busca solucions als problemes d’aparcament a Cala Vedella

9 maig, 2018

L’Ajuntament de Sant Josep està treballant per tal de donar solucions al problema de l’aparcament a Cala Vedella. Gràcies a les gestions realitzades pel Consistori, els propietaris del terreny privat que habitualment ve utilitzant-se com a zona de pàrking han accedit a deixar-ne una part oberta al públic, com van fer la temporada passada.

De tota manera, l’Ajuntament és conscient que a Cala Vedella, una zona que urbanísticament va desenvolupar-se fa molts anys de forma totalment caòtica, la mobilitat és molt complicada durant la temporada turística. És per aixó que el Consistori segueix buscant alternatives i en aquests moments s’estan fent gestions per intentar aconseguir que també es permeti utilitzar un altre terreny privat de Cala Vedella Nord.

D’altra banda, la Regidoria de Medi Ambient  i Platges ha encarregat als serveis de neteja i manteniment de la platja que durant aquesta setmana facin cribratge de l’arena de la zona on en els darrers dies alguns vehicles havien aparcat de forma irregular, per tal de dificultar que aquesta situació se segueixi repetint. A més a més, s’ha enviat un escrit a la Demarcació de Costes de Balears sol·licitant que estenguin la zona d’acordonament que delimita l’accés a la platja.

Finalment, l’Ajuntament vol apel·lar al civisme i al sentit comú dels usuaris, per tal que no estacionin en zones prohibides.