Noticias

L’Ajuntament captura 50 cans abandonats a la zona de Cala d’Hort

3 abril, 2017

podencs

L’ajuntament de Sant Josep vol informar que ja  s’han capturat al  voltant de 50 cans  podencs, dels quals uns 36 s’han recuperat de la finca de Can Sendic i  una desena més a la zona de  Cala d’Hort. L’operatiu ha estat dut a terme pel  centre d’animals de Can Dog.

Tots els cans  han estat posats sota control veterinari  i  alguns d’ells ja han entrat en  procés d’adopció  a través de la Fundació  Gossos, qui  col·labora per a millorar les condicions d’adopció  dels animals.

Es calcula que encara queden una quinzena de podencs amollats  i  s’està treballant  per la seva captura en  bones condicions.

L’Ajuntament vol  agrair  a totes les entitats, associacions  i  particulars que des del  començament s’han preocupat i  han col·laborat en el  bon desenvolupament tant de les captures i  controls veterinaris com del posterior procediment d’adopció. Així  mateix també es vol  agrair a la família de Can Sendic  la seva bona predisposició en aquestes gestions, permetent el  personal  de Can Dog l’accés a la finca per a la captura dels podencs.

Des de la Regidoria de Medi ambient també es vol  fer una crida a les entitats i  associacions protectores d’animals, així  com a la ciutadania , per donar una millor sortida als animals i  aconseguir el  major número  d’adopcions possible.