Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep convoca la I Edició del Certamen fotogràfic: La Dona.

6 març, 2018

Amb motiu del  Dia Internacional de la Dona Treballadora, l’Ajuntament de Sant Josep convoca el  I Certamen fotogràfic: La Dona.

Les fotografies hauran de transmetre l’evolució de la dona i el seu present en la història, l’art, l’arquitectura, la cultura, les tradicions i costums, la modernitat i l’avantguarda, l’educació i la formació, el treball i la vida social, familiar i quotidiana i/o en qualsevol manifestació en la vida de la dona i hauran de guardar una relació directa amb el  municipi  de Sant Josep.

Es concediran tres premis per un total  de 1200 euros. Aquests seran en  material fotogràfic per valor de 600 €  per al 1r premi, 400 € el 2n i de 200 € per a la tercera persona classificada.

El  jurat estarà presidit per la regidora de Política social, una persona representant de cada associació de dones del municipi o entitat col·laboradora i  una o dues persones qualificades, que valoraran la creativitat, la representativitat i la qualitat de les obres presentades.

Podran participar totes aquelles persones majors d’edat que ho  desitgin amb un màxim de tres fotografies per participant i  en  format digital segons s’especifica a les bases, que es poden  consultar al  Taulell d’anuncis  del  web  municipal.

El termini de presentació de les obres finalitzarà el dia 16 de març de 2018, a les 14.00 h. Les fotografies s’enviaran per correu electrònic a serveissocials@santjosep.org.

La inauguració de l’exposició, amb les fotografies presentades, i el  lliurament de premis es realitzarà el dia 30 de març de 2018 a les oficines municipals de Sant Jordi.

 BASES I CONCURS FOTO DONA