Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia habilita 3 punts de recollida de sabates per a la campanya “Ayúdalos a caminar” de PROEM-AID.

26 setembre, 2018

L’Ajuntament de Sant Josep, des de la regidoria de Benestar Social, ha habilitat 3 punts de recollida per col·laborar amb la campanya “Ayúdalos a caminar”, organitzada per l’ONG PROEM-AID.

Aquesta campanya solidària cerca recollir 15.000 parells de sabates per a les persones refugiades dels campaments d’illa de Lesbos, especialment per a homes i partir del número 37, encara que totes les aportacions seran  benvingudes.

Des de l’Ajuntament de Sant Josep  no  s’ha dubtat ni un  segon a  unir-se a aquesta campanya i  s’han  disposat tres punts de recollida: al  mateix Ajuntament de Sant Josep, c/de Pere Escanelles, de 8,30 a 14,30 de dilluns a divendres, a la piscina municipal, a partir de dilluns dia 1 d’octubre, de dilluns a divendres de 8 a 22 hores i els dissabtes de 8 a 15 hores,  i  al  pavelló  esportiu de Can Guerxo, a Sant Jordi, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 22 hores.

Per tal de facilitar la feina dels voluntaris, és molt important que els parells de sabates estiguin ben embolicats en paper film o en bosses transparents indicant-ne el  número. Es necessiten sabates tancades, com esportives o botes, que ajudin amb els rigors de l’hivern als campaments de Lesbos, amb condicions de pluja i  neu. El  termini per la recollida finalitza el  28 d’octubre.

Des de l’Ajuntament es demana la màxima col·laboració amb aquesta iniciativa solidària que ha de posar un petit granet d’arena per fer més suportables les duríssimes condicions que les persones refugiades a Lesbos.

poster proem-aid