Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep ha finalitzat l’adequació del camí de sa Capelleta.

29 desembre, 2017

El  camí  de sa Capelleta, que va des de Benimussa a Font Paredada i que arriba a l’alçada de la carretera de Sant Josep presentava un  molt mal estat, en  especial  a conseqüència d’enderroc de parets, esllavissades de terra, forats, solcs i  zones esfondrades, segons reflectia un informe de la Policia Local de Sant Josep.

Així, atès l’informe policial i  rere informar-ho  els Serveis Tècnics Municipals, la Regidoria d’Obres va elevar la proposta per executar les obres d’adequació.  El  projecte d’execució  ha tingut un cost de 45.870,43 euros.

El  camí  té una longitud de 2140  metres en el  seu tram  entre Benimussa i  sa Capelleta i  de 2710 metres entre sa Capelleta i  Font Paredada. Les obres han  consistit a  regularitzar el  sòl, mantenint l’amplada original  de 5 metres alhora que s’han  realitzat sortides d’aigua  per evacuar les pluvials i  evitar l’erosió del  sòl. Donat que es tracta d’un  camí  rural, els materials emprats han estat, dins el  possible, els dels mateixos vorals del  camí.