Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep posa en marxa el servei de socorrisme.

16 maig, 2018

L’Ajuntament de Sant Josep va posar en marxa ahir el servei de socorrisme públic a les platges d’Es cavallet, Ses Salines, Platja d’en Bossa, es Bol nou, es Jondal, Cala Hort, Cala Vedella, Cala Tarida, Platges de Comte, Cala Bassa, Port des Torrent i Punta Pinet.

Un total de 32 socorristes distribuïts per les platges del  municipi vetllaran per la seguretat dels banyistes i a partir de l’1 de juny, coincidint amb la temporada alta, l’equip incrementarà la plantilla, que passarà a comptar amb 36 membres.

Des de Setmana Santa fins al 15 de maig,  un equip de socorristes ja ha estat oferint els serveis de vigilància i  socorrisme  a les platges de més afluència, com Platja d’en Bossa i Ses Salines.

L’equip de salvament, com l’any passat, també disposa de 2 embarcacions distribuïdes pel municipi,  per tal de donar resposta a les emergències que es donin. Així  mateix també s’oferirà servei de bany per persones amb mobilitat reduïda a les platges, entre elles Platja d’en Bossa, ses Salines, Cala Vedella, Cala Tarida, Port es Torrent i Punta Pinet, a més també s’ha posat a disposició de les persones usuàries un telèfon per demanar disponibilitat i/o possibilitat d’acostar les cadires a una altra platja del municipi. El telèfon per sol·licitar el servei és el 663261467.