Noticias

L’Associació de dones Cala de Bou i el Grup de dones marroquines d’alfabetització celebren una jornada intercultural d’allò més dolça.

30 novembre, 2017

algunes de les participants a la jornada

Aquest matí, entre les 11 i  les 13 h  s’ha celebrat al  casal  Bauxa de Cala de Bou una jornada intercultural  organitzada per la regidoria de Benestar Social i  coordinada per la mediadora intercultural Edurne de Blas.

Una vintena de dones, pertanyents a l’Associació de dones de Cala de Bou, juntament amb el  grup de dones marroquines d’alfabetització, conformat de 20 dones més,  han  treballat una recepta de dolços típics del Marroc.

La finalitat d’aquesta jornada entre dones és afavorir la integració, poder practicar la llengua i  alhora crear una xarxa social que reforci  el  teixit associatiu de Cala de Bou.

La jornada ha tingut tan bona acollida i  ha transcorregut en  tan  bon ambient que les participants ja han  acordat que després de festes en  realitzaran  una altra, en  aquesta ocasió, seran les dones de l’Associació  de Cala de Bou qui  ensenyaran a preparar un arròs marinera.

Des de l’Ajuntament de Sant Josep  i  la Regidoria de Benestar Social s’ha qualificat la jornada de molt positiva i  es treballa i  es seguirà treballant per a reforçar el  teixit social del  nostre municipi amb tantes iniciatives de caràcter integrador com sorgeixin.

les participants preparen  dolços típics marroquins  IMG-20171130-WA0006

 IMG-20171130-WA0005  jornada 7