Noticias

Sant Josep acollirà aquest diumenge 21 les festes de Sant Isidre 2017.

18 maig, 2017

FESTA DE SANT ISIDRE 2013

Aquest diumenge, amb motiu de la celebració de les festes de Sant Isidre, patró dels pagesos, el  Grup  Folklòric Sant Josep  de sa Talaia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Josep, ha organitzar diverses activitats amb l’esperit de donar la rellevància que correspon a les manifestacions culturals i  tradicionals del  nostre poble.

Així, des de les 11 del  matí  es podrà gaudir  de mostres d’estris del  camp, fira de productes eivissencs i  d’artesania popular, fira d’animals autòctons, i  venda de producte agrícola local.

A la tarda,  i  a partir de les 19h  hi haurà desfilada de carros i  tot seguit, a les 19.30h es celebrarà una  missa i  processó  en honor a Sant Isidre. I per acabar el  Grup  folklòric de Sant Josep clourà la celebració amb una actuació de ball pagès davant la plaça de l’església.

Per tal que la celebració, i  en especial la desfilada de carros, transcorri amb seguretat  s’han previst talls en el  tràfic d’uns 20  minuts de durada a la carretera principal,  girador de l’escola de l’Urgell així  com carretera des Cubells a l’alçada del  semàfor durant el  transcurs de la desfilada.

La desfilada de carros sortirà del carrer de Can Cantó i  passarà pel  carrer de  Pere Escanelles fins l’aparcament de l’Hiper Centro, on faran la volta, continuant de baixada  per Pere Escanelles, carrer de la Pau i  carrer de Cas Vildu i   per tornar de nou  al carrer de Pere Escanelles fins davant l’Hiper Centro  on, finalment, es farà una aturada davant l’església per deixar baixar els balladors i  balladores.

SANT ISIDRE