Noticias

Sant Josep celebra el Dia de la Dona amb diverses activitats

7 març, 2018

L’Ajuntament de Sant Josep ha organitzat diverses activitats per reivindicar el Dia de la Dona, que se celebra demà 8 de març. Aquesta tarda, a partir de les 19.30 hores, Can Jeroni acull l’obra de teatre i l’emissió del vídeo “Mujeres del cambio”.   Es tracta d’un recull d’històries de dones que van arribar a Eivissa als anys 70 i que van construir una nova vida amb molta feina, esforç i valentia. L’obra està dirigida per Beatriz de Astorza Vergara, amb la col.laboració de Daniel Redolat Puget, El Xiringuito Teatre i Comunitat.  Està interpretada per Remedios Tomillero García, Remedios Cárdenas Sánchez, Amparo Galindo Martínez, Antonia González González, Carmen Rangel García i Ana María Vergada Gómez. El vídeo està dirigit per Ferran Gassiot.

Demà 8 de març l’Ajuntament ha organitzat actes pels treballadors i treballadores que secundin la vaga. A les 12 hores, la regidora d’Igualtat i Serveis Socials, Ana Ribas, llegirà un manifest a les portes del Consistori. A continuació, a la Sala de Plens es faran els passis dels documentals creats per l’Ajuntament per reivindicar el paper de la dona en diferents àmbits.

El divendres 9 de març se celebrarà la Festa de les Dones a la seu de l’Associació de Vesins de Cala de Bou. Es tracta d’un esdeveniment que va celebrant-se en els darrers anys, amb molt èxit de participació.

A la tarda, a Can Jeroni es farà la projecció de la pel.lícula “El divorcio de Viviane Amsalem”.

Finalment, recordar que aquest diumenge 11 de març se celebra la VI Cursa per la Dona, organitzada conjuntament pels ajuntaments de Sant Josep i Eivissa, amb el suport del Consell.