Noticias

Sant Josep convoca els premis als estudiants universitaris i de grau amb qualificacions més brillants

27 setembre, 2017

L’Ajuntament de Sant Josep ha convocat novament beques pels estudiants del municipi que hagin acabat d’una forma més brillant els seus estudis de carrera universitària o Cicles Formatius de Grau Superior durant el curs 2016/2017. El Consistori ha previst una dotació de 6.000 euros per aquests premis, que volen valorar l’esforç i la dedicació d’estudiants que es veuen abocats a fer-se càrrec de les despeses acadèmiques pròpies dels esmentats estudis i, a més, transport i habitatge, la qual cosa suposa una despesa addicional que altres estudiants que viuen altres zones de l’Estat. Poden optar-hi els estudiants que siguin residents al municipi des d’abans de l’1 de gener de l’any 2013

La convocatòria de l’Ajuntament preveu un 1r premi de 2.500 euros per a l’estudiant que obtingui la puntuació més alta, un 2n premi de 1.500 euros per a l’estudiant que obtingui la segona puntuació més alta i un 3r Premi de 1.000 euros per a l’estudiant que obtingui la tercera puntuació més alta. També hi haurà un premi de 1.000 euros per a l’estudiant de CFGS que hagi acabat amb millor nota els seus estudis durant el curs 16/17.

La convocatòria va ser publicada al BOIB el dia 9 de setembre i hi ha un termini de 30 dies naturals per presentar la documentació davant l’Ajuntament de Sant Josep. Tota la documentació necessària i la informació es pot descarregar a través del portal municipal www.santjosep.org.