Noticias

Uns 6.000 residents a Sant Josep i a Eivissa reben aigua dessalada des d’aquesta setmana

8 octubre, 2017

Roda de premsa aigua bona Can Raspalls

Els residents a Sant Jordi nord, Sa Carroca, Can Bellotera, Cas Mut, Can Fita, Can Raspalls a i tota platja d’en Bossa reben des d’aquesta setmana aigua potable, gràcies a la posada en marxa del nou sistema d’interconnexió amb les dessaladores. Unes 6.000 persones es veuen beneficiades per la nova infraestructura executada per l’Ajuntament de Sant Josep, que també afecta una part del municipi d’Eivissa, ja que el sistema de subministrament d’aigua és supramunicipal.

Els alcaldes de Sant Josep, Josep Marí Ribas, i d’Eivissa, Rafa Ruiz, han informat aquesta tarda de la posada en marxa de la interconnexió entre els dipòsits de Ses Eres i Can Fita, després que el dilluns Sanitat donés llum verda a la qualitat de l’aigua. Concretament, s’ha passat d’una conductivitat de 18.000 a 400 d’un índex de clorurs de 6.000 a 130.

“Amb aquesta obra calculam que estam abastint d’aigua dessalada al 75% de la població del municipi”, ha explicat l’alcalde de Sant Josep, que ha confiat en el fet que abans que acabi l’any també arribarà aigua bona a Sant Josep, es Cubells i sa Caleta. Per la seua banda, l’alcalde d’Eivissa ha destacat “la bona col·laboració entre institucions” i ha agraït “la bona feina feta pels companys de Sant Josep”.