Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia
CAT | CAS
SANTJOSEP.ORG
Web Oficial de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

Agenda

Desde la ropa hasta en la sopa: la nanotecnología está cambiando el mundo

21 febrer, 2014 @ 12:00 - 14:00

“Desde la ropa hasta en la sopa: la nanotecnología está cambiando el mundo”,conferència impartida per Pedro Serena de l’Institut de Ciència de Materials de Madrid (ICMM, CSIC), es farà el dia 21 de febrer en horari lectiu.
Al llarg de la conferència es presentaran algus aspectes clau de la nanotecnologia i es mostrarà com s’hi mesclen els coneixements de físics, químics, biòlegs i enginyers per proposar materials i dispositius amb propietats millorades o radicalment noves. Es parlarà dels protagonistes que poblen en “nanomón” i de les seves sorprenents propietats: àtoms, molècules, nanopartícules, etc.

En setembre de 2013 l’Ajuntament de Sant Josep es va adherir al projecte Ciudad Ciencia, desenvolupat pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Fundació “la Caixa”. La finalitat d’aquest projecte és impulsar tot un seguit d’actuacions orientades a apropar la ciència a la ciutadania. Des que en desembre de 2013 es va fer la presentació oficial del projecte Ciudad Ciencia al municipi de Sant Josep, ja s’han programat diverses activitats consistents en exposicions i conferències.

C1_COLOR VERTICAL

Detalls

Data:
21 febrer, 2014
Hora:
12:00 - 14:00
Esdeveniment Category:
Web:
http://www.ciudadciencia.es/agenda/nanotecnologia_santjosep

Recinte

IES Algarb
Carretera de l'Aeroport, km 3. Can Raspalls. Sant Jordi de ses Salines (Eivissa)
Sant Jordi,