Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia
CAT | CAS
SANTJOSEP.ORG
Web Oficial de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

Agenda

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Festival de teatre amateur – ‘Ana de las Tejas Verdes’

8 novembre @ 20:00

‘Ana de las Tejas Verdes’ a càrrec de Musicaldansa.
Sinopsi: Marilla i Matthew Cuthbert, dos germans fadrins de mitjana edat, decideixen adoptar un noi orfe perquè els ajudi a la granja Tejas Verdes. Els problemes comencen quan, a causa d’una sèrie de malentesos, qui acaba a Tejas Verdes és una precoç i intel·ligent noia d’onze anys anomenada Ana Shirley. Ana és tot el contrari del que esperen els germans Cuthbert, és brillant i perspicaç, però no calla ni davall l’aigua. Està tan impacient per complaure’ls que en el seu afany no deixa de patir aldarulls i crear malentesos. A més, per si fos poc, el seu aspecte la mortifica ja que li agradaria ser maca i ella és pigada amb la pell blanca i té uns “horribles cabells vermells”. N’Ana és una nena amb una imaginació
molt fèrtil, que, al final, omplirà d’alegria les vides dels dos germans així com de la resta d’habitants d’Avonlea.
Una obra per a tots els públics (infants a partir d’uns 7 anys)
Duració aproximada 80 min. Idioma: castellà

Invitacions Invitacions

Sobre la base de la normativa que amb motiu de la COVID-19 regula la realització d’activitats culturals en espais tancats i a l’aire lliure, s’aplicaran les normes oportunes de control d’assistència i de seguretat i higiene vigents a la data de l’activitat.

Segons indica el BOIB núm. 187, de 29 d’octubre de 2020, pel que fa a la llibertat de circulació de les persones en horari nocturn, estan prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques de 22.00 h a 06.00 h. S’exclou d’aquesta prohibició el desplaçament fins al domicili habitual, quan es surti d’un acte cultural.

Detalls

Data:
8 novembre
Hora:
20:00
Esdeveniment Categories:
, , ,