Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia
CAT | CAS
SANTJOSEP.ORG
Web Oficial de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

Agenda

V Mostra de Cine Africà

21 juny, 2019 @ 19:00

En col·laboració amb el festival de Cine Africano (FCAT)

19.00 h
Renault 12

Documental. 2018. 78 min. Bèlgica, França, Marroc. Francès, àrab. VOSE
Direcció: Mohammed El Khatib
Sinopsi: Al poc temps de la mort de la seua mare, el dramaturg i director de teatre Mohamed El Khatib rep una telefonada del seu tiet des de Bab Berred, el poble de la família a les muntanyes del Rif, al Marroc, indicant-li que hi vagi al més aviat possible per rebre la seua herència, i li insisteix que faci el viatge en un Renault 12. El Khatib decideix anar-hi des d’Orleans a Tànger.
Amb la mateixa estructura que una road movie, Renault 12 també és l’intent per part del director de descobrir els seus orígens, documentar trobades inesperades i posar en escena situacions per il·luminar paisatges socials, polítics i culturals.

20.30 h
Ikhwène (Fraternité)

Curtmetratge. 2018. 25 min. Canadà, Qatar, Suècia, Tunísia. Àrab. VOSE
Direcció: Meryam Joobeur
Sinopsi: Mohamed és un pastor endurit que viu al camp tunisià amb la seua dona i els seus dos fills. Quan el fill gran, Malek, torna de Síria amb una jove que port niqab, es sent profundament pertorbat i comença a desconfiar. La creixent tensió entre pare i fill arriba fins al punt de no retorn.

21.00 h
Sofia

2018. 80 min. Bèlgica, França, Marroc, Qatar. Francès, àrab. VOSE. Adults.
Direcció: Meryem Benm’Barek
Sinopsi: Casablanca. Mentre menja amb la seua família, Sofia és presa de terribles dolors d’estómac. La seua cosina Lena, estudiant de medicina, l’examina. De sobte, trenca aigües, però Sofia nega estar embarassada. Lena li diu a la resta de la família que Sofia ha menjat massa i que l’ha de portar a la farmàcia per poder-la ingressar a l’hospital. I ara, les dues cosines, que no tenen res en comú, es llancen desesperadament a la recerca del pare per convèncer-lo que reconegui el nadó.

Detalls

Data:
21 juny, 2019
Hora:
19:00
Esdeveniment Categories:
, ,