Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia
CAT | CAS
SANTJOSEP.ORG
Web Oficial de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

Agenda

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

VII Back to School – Sant Jordi Music Festival

21 setembre, 2019 @ 19:00

l’Ajuntament de Sant Josep ha presentat setena edició del festival Back to School, que organitza l’Associació Cultural Ses Barsetes amb un cartell de molt nivell i amb el primer artista arribat per actuar des de l’altre banda de l’Atlàntic, Luke Winslow-King, amb la seva banda, que acaba a Eivissa la seva gira Europea. La resta del cartell del proper 21 de setembre el completen els catalans The Grassland Sinners, els locals Tonto i Vudu Delta i la dj Albita Power, encarregada d’animar el públic entre cada actuació.

La regidora de cultura Cristina Ribes considera que aquest festival ja és una data més que consolidada pels amants de la música al mes de setembre i ha mostrat la satisfacció des Ajuntament per poder seguir donant-li suport a un esdeveniment que fins i tot comença a atreure l’atenció fora de la nostra illa: “És un festival que cada cop atreu més gent i estam encantats”, ha reiterat.

El representant de l’Associació Cultural Ses Barsetes, Felipe Ruiz Planells, ha recalcat que el BTS segueix sent un petit festival però que poc a poc s’està situant entre els de més prestigi de l’Estat espanyol tot i el seu petit format. També ha agraït el suport municipal en aquesta i altres iniciatives del col·lectiu cultural, molt actiu a Sant Jordi des que es va crear, fa 12 anys, que s’estén a moltes de les activitats que realitza aquesta associació cultural molt activa a Sant Jordi De fet ja fa 12 anys que es varen posar en marxa.

Com en anteriors edicions, el concert del 21 de setembre es farà a la Plaça de Sant Jordi i la música arrencarà a les 19 hores. Els primers en actuar seran els Vudu Delta i Tonto, que tendrà la seva oportunitat d’actuar al festival després que fa dos anys haguessin de suspendre la seva participació per un problema de salut, com ha dit Pedro González, un dels integrants del grup. Per la seva banda, el baixista Luis Iglesias ha agraït en nom dels Vudu l’oportunitat d’estar en un cartell “molt equilibrat” i que creu que “agradarà molt a tothom”.

El cartell d’aquest any ha estat elaborat per Ric Jazzbo, que també ha punxat en alguna edició del festival, i segueix la tradició de col·locar les guitarres dels solistes (fins i tot en el color de l’original) de cada banda que actua el 21 de setembre, en ordre invers al que pujaran a l’escenari.

Detalls

Data:
21 setembre, 2019
Hora:
19:00
Esdeveniment Categories:
,

Recinte

Sant Jordi