EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA DEL DIA 11/06/2021

EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CORRESPONENTS A LA SESSIÓ ORDINÀRIA FETA EL DIA 11 DE JUNY DE 2021.

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior. Acta ordinària feta el dia 28 de maig de 2021.

2.- Aprovació de factures. S’aproven 20 factures per import de 275.212,88 €.

3.- Reconeixement de les obligacions corresponents a despeses adquirides a l’exercici anterior, art. 176.2.b del TRLHL. S’aproven 24 factures per import de 55.656,06 €.

4.- Incoar els procediments de resolució contractual dels contractes corresponents als lots 43 i 44 de la platja de Cala Vedella, expedient “Explotació d’instal·lacions de temporada a les platges del TM de Sant Josep de sa Talaia 2018-2021” adjudicats a MAYA BEACH CLUB IBIZA, SL.

5.- Incoar expedient de resolució del contracte corresponen als lots 2 i 3 de la platja de s’Estanyol, de l’expedient “Explotació d’instal·lacions de temporada a les platges del TM de Sant Josep de sa Talaia 2018-2021” per renúncia del contractista.

6.- Aprovar les bases reguladores de les proves selectives per a la provisió mitjançant sistema de concurs, per a la cobertura del lloc de treball de responsable de neteja.

7.- Concessió de llicència urbanística. Construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb dos annexos, piscina i un camí d’accés. Finca Venda de Cas Serres, parcel·la 182, parròquia de Sant Jordi de ses Salines, TM Sant Josep de sa Talaia.

8.- Concessió de llicència urbanística. Modificacions durant el transcurs de les obres en relació amb la llicència d’obra atorgada per a la construcció d’habitatge unifamiliar amb piscina. Avinguda de Cala Molí, parcel·la 68, Cala Molí, TM Sant Josep de sa Talaia.

9.- Concessió de llicència urbanística. Modificacions durant el transcurs de les obres en relació amb la llicència d’obra atorgada per a la construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb piscina. Finca Can Pou, parcel·la 44, Cala Tarida, TM de Sant Josep de sa Talaia.

10.- Concessió de llicència urbanística. Legalització d’obres de reforma i execució de més obres de reforma d’un apartament. Urbanització Puig de Mar, Cala Molí, TM Sant Josep de sa Talaia.

11.- Autoritzar la transmissió de la llicència de taxi número 10 a favor del Sr. Matías Fernández G., en compliment de la sentència 688/21, del Tribunal Suprem.