Sessió ordinària de la junta de govern local feta el 25/07/2013

Extracte dels acords adoptats:

1r.- Aprovació de l’acta anterior (acta núm. 13/13)

2n.- Assumptes de la Regidoria d’Hisenda

2.1.- Aprovació de factures.

3r.- Assumptes de la Regidoria d’Obres Públiques

3.1.- Aprovació del pressupost presentat per l’entitat “Viveros Agua y Jardín SL”, per als treballs de reg de les rotondes de les escoles de l’Urgell, cruïlla Cala Vedella, es Cucó, Cala Tarida Nord, Cala Tarida Sud, escoles es Vedrà i Avinguda de Sant Agustí.

3.2.- Aprovació de pressupostes per a treballs de manteniment i pintura de les escoles del municipi que s’indiquen:

  • CP Sant Jordi (façana i pintura interior).
  • CP Can Guerxo (façana, pintura interior i gimnàs).
  • CP l’Urgell (façana i pintura interior del col·legi de primària; façana del col·legi infantil).
  • CP Es Vedrà (façana col·legi infantil i pintura interior col·legi primària).
  • CP Can Raspalls (façana i pintura interior del col·legi infantil; façana del col·legi de primària).

3.3.- Adjudicació a l’entitat Vicente Guasch y Cardona, SA, l’execució de les obres del “Projecte d’enllumenat públic als carrers de la Merlera, del Pinsà i del Ferrerico, Sant Jordi, TM Sant Josep”.

3.4.- Aprovació de pressupost per a l’execució de treballs de manteniment al CP es Vedrà (Retirada de jocs infantils i formació de solera).

4t.- Assumptes de la Regidoria d’Interior i Transports

4.1.- Expedients de transport públic il·legal de passatgers (taxis il·legals)

a. Resolució de l’expedient sancionador TI-88/12. Sancionar amb una multa de 6.001,00 €, al responsable de la infracció comesa.

b. Resolució de l’expedient sancionador TI-92/12. Sancionar amb una multa de 6.001,00 €, al responsable de la infracció comesa.

c. Resolució de l’expedient sancionador TI-83/2012. Desestimar les al·legacions presentades per l’entitat Maxi Rent Ibiza SL Sancionar a Maxi Rent Ibiza SL, i un altre, respectivament, amb una multa de 6.001,00 €, com a responsables solidaris de la infracció comesa.

d. Estimar el recurs de reposició presentat per l’entitat IBIZA RENT A CAR SL contra la resolució de l’expedient sancionador 14/2012 en matèria de transport discrecional de viatgers.

e. Resolució de l’expedient sancionador TI-25/2012. Sancionar a l’entitat Centauro Rent a Car, SL, i un altre, amb una multa de 6.001,00 euros, com a responsables solidaris de la infracció comesa.

f. Resolució de l’expedient sancionador TI-44/2012. Sancionar amb una multa de 6.001,00 €, al responsable de la infracció comesa.

g. Resolució de l’expedient sancionador TI-49/2012. Sancionar amb una multa de 6.001,00 €, als responsables solidaris de la infracció comesa.

h. Resolució de l’expedient sancionador TI-50/2012. Sancionar amb una multa de 6.001,00 €, al responsable de la infracció comesa.

i. Resolució de l’expedient sancionador TI-42/2012. Sancionar amb una multa de 6.001,00 €, al responsable de la infracció comesa.

j. Resolució de l’expedient sancionador TI-45/2012. Sancionar, amb una multa de 6.001,00 €, al responsable de la infracció comesa.

5è.- Assumptes de la Regidoria de Platges

5.1.- Aprovació del pressupost presentat per l’entitat “Prontxio Obras y Proyectos SL”, per al subministrament, col·locació i instal·lació de passarel·la de fusta adaptada per persones amb mobilitat reduïda, de tipus semi-elevada a la platja de Port des Torrent, d’aquest terme municipal.

6è.- Assumptes de la Regidoria de Serveis Socials

6.1.- Aprovació segon pagament a l’entitat “Cáritas Diocesana de Ibiza” de l’aportació compromesa pels serveis de centre de dia, menjador social i aliments durant l’any 2012.

7è.- Assumptes de la Regidoria d’Urbanisme i Activitats

7.1.- Denegació de la sol·licitud presentada per l’entitat Tobermory SL, de legalització de piscina i terrasses a un habitatge existent situat a la secció 2, polígon 13, núm. 1513, finca can Laia, a la parròquia de Sant Agustí, d’aquest terme municipal,

PERMÍS D’INSTAL·LACIÓ

a. Concedir la llicència d’instal·lació a l’entitat TUBOS Y HIERROS INDUSTRIALES, SA., per a la instal·lació de l’activitat de venda al detall de materials de fontaneria, sanejament i calefacció, que s’ha de situar a la ctra. d’Eivissa a Sant Antoni, km. 18, sa barda d’en Castelló, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, (exp. E-32/05)

LLICÈNCIES D’OBERTURA

a. Concedir la llicència d’obertura i funcionament sol·licitat per l’entitat NAUTILUS, SA., per a l’activitat permanent major d’apartaments turístics, amb la denominació de “Sundown Ibiza”, que s’ha de situar al c/ Cala de Bou, 4, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, d’aquest terme municipal (exp. APJ-53/10).

b. Concedir la llicència d’obertura i funcionament a l’entitat SOL BAY, SL., per a l’activitat de bar restaurant i cafè-concert, i ampliació de la instal·lació de GLP, que s’ha de situar a la ctra. vella des port des Torrent, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, d’aquest terme municipal (exp. 37/90.

COMUNICACIONS D’INICI D’ACTIVITAT

Els titulars dels expedients que a continuació es detallen han presentat davant aquest Ajuntament una declaració responsable de l’inici i exercici d’activitat,

APJ-10/11 Hotel Club i Parc Aquàtic. Promotor: Hotelera Country Club, SL. C/des Caló, s/n

APM-10/12 Farmàcia. C/ Pere Escanellas, 22 baix, dreta, Sant Josep.

API-13/130 Oficina d’interiorisme i decoració floral. C/ de Cas Ferrer, 2, Sant Josep.

API-23/12 Taller manteniment i reparació de vehicles. Promotor: Centro Automoción, CB. Avda. Sant Agustí, 43, local 1, parròquia de Sant Agustí.

APJ-09/12 Bar restaurant, cafè-concert, sala de festes sense atraccions, i dos locals de venda al detall de productes artesanals, souvenirs, objectes de regal, i relacionats (mercat de parades). Promotor: Fifty, SL. C/ des Caló, cantonada c/Granada, Cala de Bou, Sant Agustí.

API-17/13 Comerç al detall d’articles diversos, souvenir. c/es Caló, 52, Cala de Bou, parròquia de Sant Agustí.

API-07/13 Locutori amb accés a internet, i màquines expenedores de refrescs i productes comestibles envasats. C/La Rioja, 14, bloc 3, planta baixa, porta 1 amb accés des de c/Lugo, 9, baixos, local 1.

COMUNICACIONS DE CANVI DE TITULARITAT

Els titulars dels expedients que a continuació es relacionen ha presentat davant aquest Ajuntament una comunicació de canvi de titularitat d’activitat així com una declaració del responsable del transmisor en què deixa constància que no s’han efectuat modificacions substancials en l’activitat.

1. Núm. expedient: 29/02. Tipus d’activitat: Bar Restaurant i Cafè-Concert amb actuacions en viu. Nom comercial: “WHITE” (abans VARADERO). Adreça del local: Apartament Bossamar, edifici 1B, Platja d’en Bossa. Parròquia de Sant Jordi de ses Salines. NOU TITULAR: WHITE EIVISSA BEACH CLUB, SL. B-99.370.835

2. Núm. expedient: API-34/12. Tipus d’activitat: Activitat secundària de música, entreteniment i oci desenvolupada en terrassa privada, a l’aire lliure. Nom comercial: “WHITE” (abans VARADERO). Adreça del local: Apartament Bossamar, edifici 1B, Platja d’en Bossa. Parròquia de Sant Jordi de ses Salines. NOU TITULAR: WHITE EIVISSA BEACH CLUB, SL. B-99.370.835

3. Núm. expedient: API-18/09. Tipus d’activitat: Comerç de venda al detall de gelats i sucs de fruites a consumir fora del local. Nom comercial: “MAGICA PIZZA” (abans ITALIAMANIA). Anterior titular: Bombolons, SL Adreça del local: C/ de la Ruda, 8, Platja d’en Bossa. Parròquia de Sant Jordi de ses Salines.

4. Núm. expedient: 05/92. Tipus d’activitat: Bar cafeteria. Nom comercial: “CAFÉ LE VELE, SAPORI DI MARE” (abans FUNKAFE). Adreça del local: C/ Porreres, Edif. Acapulco, local 13, Platja d’en Bossa. Parròquia de Sant Jordi de ses Salines.

5. Núm. expedient: APM-15/08. Tipus d’activitat: Oficina de lloguer de vehicles. Nom comercial: “AUTOS ISLA BLANCA” (abans BK). Anterior titular: Pitiusas Motor, SL Adreça del local: C/ Es Caló, 67, Cala de Bou. Parròquia de Sant Agustí des Vedrà. NOU TITULAR: AUTOS ISLA BLANCA RENT A CAR, SL. B-07.650.849

6. Núm. expedient: E-80/02. Tipus d’activitat: Ferreteria i drogueria. Nom comercial: “GUNITADOS MENORCA”. Adreça del local: Avda. Sant Agustí, 172, Cala de Bou. Parròquia de Sant Agustí des Vedrà. NOU TITULAR: GUNITADOS MENORCA, SL.

7. Núm. expedient: 19/95. Tipus d’activitat: Cafeteria. Nom comercial: “OASSIS BAY”. Anterior titular: G and T, SC. Adreça del local: C/ La Corunya, 22, baixos, Edif. Playa Bella.Parròquia de Sant Agustí des Vedrà.

8. Núm. expedient: E-14/97. Tipus d’activitat: Cafeteria. Nom comercial: “MOOD LOUNGE BAR” (abans Diablo Lounge Café”). Anterior titular: Cisno, CB. Adreça del local: C/ Alzines 4, edif. Margaritas, local 8, P. Bossa. Parròquia de Sant Jordi de ses Salines.

RESOLUCIÓ DE RECURS DE REPOSICIÓ.

a. Desestimar el recurs de reposició interposat contra la resolució de l’expedient sancionador SE-142/12, seguit davant l’entitat JOBERAN, SA, confirmant l’acte administratiu impugnat.

b. Desestimar, en base a l’informe jurídic, el recurs de reposició interposat contra la resolució de l’expedient sancionador SE-143/12, seguit davant l’entitat JOBERAN, SA, confirmant l’acte administratiu impugnat.

c. Desestimar, en base a l’informe jurídic, el recurs de reposició interposat contra la resolució de l’expedient sancionador SE-144/12, seguit davant l’entitat JOBERAN, SA, confirmant l’acte administratiu impugnat.

d. Desestimar, en base a l’informe jurídic, el recurs de reposició interposat contra la resolució de l’expedient sancionador SE-145/12, seguit davant l’entitat JOBERAN, SA, confirmant l’acte administratiu impugnat.

e. Desestimar, en base a l’informe jurídic, el recurs de reposició interposat contra la resolució de l’expedient sancionador SE-146/12, seguit davant l’entitat JOBERAN, SA, confirmant l’acte administratiu impugnat.

f. Desestimar, en base a l’informe jurídic, el recurs de reposició interposat contra la resolució de l’expedient sancionador SE-157/12, seguit davant l’entitat JOBERAN, SA, confirmant l’acte administratiu impugnat.

g. Desestimar, en base a l’informe jurídic, el recurs de reposició interposat contra la resolució de l’expedient sancionador SE-159/12, seguit davant l’entitat JOBERAN, SA, confirmant l’acte administratiu impugnat.

h. Desestimar, en base a l’informe jurídic, el recurs de reposició interposat contra la resolució de l’expedient sancionador SE-160/12, seguit davant l’entitat JOBERAN, SA, confirmant l’acte administratiu impugnat.

i. Resolució de l’expedient sancionador SE-103/2012. Sancionar el titular de l’establiment anomenat DC 10, amb una multa de 1.001 euros, per la infracció comesa.

j. Resolució de l’expedient sancionador SE-180/12. Sancionar amb una multa de 15.001,00 euros, per la infracció comesa.

k. Resolució de l’expedient sancionador SE-37/12 . Sancionar amb una multa de 1.200,00 euros, per la infracció comesa.

l. Desestimar el recurs de reposició interposat contra la resolució de l’expedient sancionador SE-98/12, seguit davant l’entitat AIVIS HOTELERA, SA, confirmant l’acte administratiu impugnat.

m. Desestimar el recurs de reposició interposat contra la resolució de l’expedient sancionador SE-07/10, confirmant l’acte administratiu impugnat.

n. Desestimar el recurs de reposició interposat contra la resolució de l’expedient sancionador SE-03/12, confirmant l’acte administratiu impugnat.

o. Resolució expedient sancionador SE-101/12 contra FIESTA HOTELS & RESORTS, SL. Sancionar a l’entitat FIESTA HOTELS & RESORTS, SL, amb una multa de 601 euros, per la infracció comesa

p. Resolució de l’expedient sancionador SE-128/12 contra l’entitat SPACE BEACH CLUB, SA. Sancionar a l’entitat SPACE BEACH CLUB, SA, amb una multa de 1.200,00 euros, per la infracció comesa.

q. Resolució de l’expedient sancionador SE-131/12 contra l’entitt SPACE BEACH CLUB. SANCIONAR a l’entitat SPACE BEACH CLUB, SA, amb una multa de 1.200,00 euros, per la infracció comesa.

r. Resolució de l’expedient sancionador SE-133/12 contra l’entitat SPACE BEACH CLUB. Sancionar a l’entitat SPACE BEACH CLUB, SA amb una multa de 1.200,00 euros, per la infracció comesa.

s. Resolució de l’expedient sancionador SE-08/12 contra l’entitat CAFECER, SL. Sancionar a l’entitat CAFECER, SL, amb una multa de 1.200,00 euros, per la infracció comesa.

t. Resolució de l’expedient sancionador SE-09/12 contra l’entitat CAFECER. SL. Sancionar a l’entitat CAFECER, SL, amb una multa de 1.200,00 euros, per la infracció comesa.

u. Resolució de l’expedient sancionador SE-11/12 contra l’entitat CAFECER, SL. Sancionar a l’entitat CAFECER, SL, amb una multa de 1.200,00 euros, per la infracció comesa.

v. Resolució de l’expedient sancionador SE-109/12 contra l’entitat CAROKI, SL. Sancionar a la entitat CAROKI, SL, amb una multa de 750,01 euros, por la infracció cometesa.