Sessió ordinària de la Junta de Govern Local feta el dia 06/06/2013

 

Extracte dels acords adoptats:

1r.- Aprovació de l’acta anterior (acta núm. 10/13)

2n.- Assumptes de la Regidoria d’Hisenda

2.1.- Aprovació de factures

3r.- Assumptes de la Regidoria d’Interior i Transports

3.1.- Aprovació de les bases i la convocatòria que han de regir el procés selectiu per a proveir, com a personal funcionari de carrera, cinc places de Policia Local corresponents a l’Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2010, pel sistema de concurs.

3.2.- Resolució d’expedients sancionadors de taxis il·legals

  • Expedient TI-11/12. Sancionar amb una multa de 6.001,00 €, com a responsable de la infracció comesa.

4t.- Assumptes de la Regidoria d’Obres Públiques

4.1.- Aprovació del certificat núm. 3 de l’obra denominada “Projecte de millora de la xarxa de sanejament municipal en la zona de Cala Tarida”.

4.2.,- Aprovació del projecte, juntament amb el pressupost presentat per l’entitat “Aglomerados Ibiza SA”, per a l’execució dels treballs corresponents al projecte anomenat “Adequació pas vianants c. Campanetes-c. Cas Sac, amb reductor de velocitat i enllumenat públic

4.3.- Adjudicació a l’entitat Aglomerados Ibiza, SA, l’execució de les obres del “Projecte reforç d’un tram dels carrers Esteperol i Andratx a Cala Vedella, Sant Josep”

5è.- Assumptes de la Regidoria de Medi Ambient

5.1.- Aprovació del projecte, juntament amb el pressupost presentat per l’entitat “Aqualia Gestión Integral del Agua, SA”, per a l’execució dels treballs corresponents al projecte anomenat “Desviament de la xarxa d’abastament ramal Bermejo, a Cala Codolar”

5.2.- Aprovació del pressupost presentat per l’entitat “DECÓPOLIS-Mejoras y Servicios Pitiusos SA”, per a la compra de contenidors de recollida selectiva.

5.3.- Contractació de l’entitat “Eivissa Integral Concept, SL, (Ibiza Home Services), per a la realització de les tasques de desinsectació i desratització entre juny i desembre de 2013

6è.- Assumptes de la Regidoria d’Esports i Joventut

6.1.- Aprovació de la convocatòria per a la concessió d’ajudes econòmiques als clubs i associacions esportives del municipi de Sant Josep de sa Talaia, per a la realització d’activitats durant l’any 2013.

7è.- Assumptes de la Regidoria de Turisme

7.1.- Aprovació de la despesa corresponent a una inserció en color a la contraportada de la publicació “Tu Verano”, a favor de l’entitat “Hora Nova SA”

7.2.- Aprovació de les bases que han de regir la convocatòria de dues beques de formació per a persones amb alguna discapacitat que han participat en el projecte FIOP per tal de facilitar la seua inserció laboral.

7.3.- Aprovació de despesa publicitària a la web www.ibizafamilycompany.es

8è.- Assumptes de la Regidoria d’Urbanisme

8.1.- Concessió de Llicències d’obres

  • Llicència d’obres amb la qual s’autoritza el projecte bàsic i d’execució de modificació d’un habitatge unifamiliar en construcció que s’empara en la llicència núm. 295/12, amb una superfície de l’edificació resultant de 211,71 m2. en planta baixa i 193,60 m2 de garatge en planta soterrani, així com la construcció d’una piscina de 75,00 m2 a situar a l’illa 7.2 del sector 1.4, a la finca Can Burgos, a la parròquia de Sant Jordi de ses Salines, d’aquest terme municipal.

8.2.- Denegació de sol·licitud de llicència d’obres presentada per l’entitat Inversiones Hoteleras Tanit SL, de les obres de legalització i mesures correctores d’habitatge unifamiliar amb piscina Davall sa Serra, a la parròquia des Cubells, d’aquest terme municipal

8.3.- Cessió del contracte i aprovació de la segona modificació de contracte de consultoria i assistència tècnica per a l’adaptació de les NNSS de planejament al PTI.