Sessió ordinària de la Junta de Govern local feta el dia 22/02/2013

Extracte dels acords adoptats:

1r.- Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior (Acta núm. 02/13)

2.- Assumptes de la Regidoria d’Hisenda

2.1.- Aprovació de factures

3r.- Assumptes de la Regidoria de Governació

3.1.- Aprovació dels pressupostos presentats per l’entitat “Gestión y Prevención de Seguridad, SL”, pel subministrament, instal·lació i posada en funcionament de sistemes de vídeo vigilància a les oficines de Sant Jordi i Cala de Bou

4t.- Assumptes de la Regidoria d’Obres Públiques

4.1.- Aprovació del certificat núm. 1 i únic del projecte de renovació de la xarxa d’abastiment: camí vell a Cala Bassa.

4.2.- Aprovació del certificat núm. 2 i últim de l’obra denominada “Ampliació d’un tram de la xarxa pluvial al carrer Jaén”.

4.3.- Aprovació certificat núm. 2 de l’obra denominada “Projecte de millores, dotació de carril bici i reforç de paviment de la carretera Cala Vedella-Cala Molí, entre urbanització Cala Molí i accés a Caló d’en Real”.

4.4.- Aprovació del projecte juntament amb l’expedient de contractació, mitjançant procediment negociat sense publicitat, del “Projecte d’embelliment del carrer Murtra, Platja d’en Bossa, Sant Jordi, TM Sant Josep”

4.5.- Aprovar el projecte juntament amb l’expedient de contractació, mitjançant procediment negociat sense publicitat, del “Projecte de reforç paviment camí de Cas Colls, primer tram, Sant Jordi, TM Sant Josep”

4.6.- Aprovació del projecte i de l’expedient de contractació de les obres de la “Memòria valorada per a la dotació de preses de reg al jardí de les rotondes del terme municipal de Sant Josep”

4.7- Aprovació del pressuposts presentats per Vicente Costa Costa, per a l’execució dels treballs de manteniment de mobiliari urbà a diferents zones del terme municipi i que son els següents:

  • Neteja i pintura de 45 faroles al pàrquing de Cas Vildo al nucli de Sant Josep, per import de 4.500,00 € (IVA no inclòs).
  • Neteja i pintura de 12 bancs de fusta i 20 faroles al carrer de vianants del carrer Maresme, Platja d’en Bossa, Sant Jordi, per import de 3.120,00 (IVA no inclòs).
  • Neteja i pintura de 24 bancs i 24 papereres a l’avinguda Cala Tarida a Sant Agustí, per import de 2.160,00 € (IVA no inclòs).

4.8.- Aprovació dels pressuposts presentats per Viveros Agua y Jardín, SL, per a l’execució dels treballs de manteniment dels jardins a diferents zones del terme municipi i que són els següents:

  • Treballs a realitzar per a l’eliminació de 10 phoenixcanariensis a diferents punts del terme municipal, per import de 4.399,31 € (IVA inclòs).
  • Treballs de poda de dos ficus a la carretera de Sant Jordi al costat de l’escola pública de Sant Jordi, per import de 1.390,77 € (IVA inclòs).
  • Treballs de substitució de plantes als jardins del carrer de la Ruda situat a la Platja d’en Bossa d’aquest terme municipal, per import de 1.149,62 € (IVA inclòs).

4.9.- Aprovació del pressupost presentat pel Sr. Miguel Ángel Galindo Martínez, per a l’execució de les obres de construcció d’una paret de protecció per tal de dividir el pati dels al·lots d’infantil de la resta d’alumnes del col·legi públic Can Guerxo a Sant Jordi.

5è.- Assumptes de la Regidoria de Participació Ciutadana

5.1.- Aprovació de la convocatòria per a la concessió d’ajudes econòmiques a les associacions de vesins, sense ànim de lucre, del municipi de Sant Josep de sa Talaia per a la realització d’activitats corresponents a l’any 2013.

6è.- Assumptes de la Regidoria de Festes

6.1-. Aprovació convocatòria d’ajudes econòmiques per a associacions de vesins, comissions de festes, agrupacions folklòriques i associacions culturals, sense ànim de lucre, del municipi de Sant Josep de sa Talaia, per a la realització de festes patronals, de Nadal o festivitat de la barriada, que se celebrin l’any 2013. Aquesta línia d’ajudes també anirà adreçada a la realització d’actuacions, iniciatives i projectes de caràcter folklòric o relacionats directament amb la cultura tradicional de les Pitiüses. La quantia màxima de les subvencions que es podrà concedir en aquesta convocatòria és de:

6.2.- Aprovació dels següents pagaments, en concepte de premis de la “Rua de Carnaval 2013 Sant Josep de sa Talaia, a les entitats que a continuació s’indiquen, pels imports que també es detallen,

  • Al CEI Es Vedranell, guanyador del 1r premi de la categoria Escolars Comparsa, la quantitat de 700,00 €.
  • A l’Escola de Música Can Blau, guanyadora del 2n premi de la categoria Escolars Comparsa, la quantitat de 300,00 €.
  • A l’APIMA Es Vedrà, guanyadora del 1r premi de la categoria Escolars Carrossa i Comparsa, la quantitat de 800,00 €.
  • A l’APIMA l’Urgell, guanyadora del 2n premi de la categoria Escolars Carrossa i Comparsa, la quantitat de 400,00 €.
  • A l’APIMA Can Raspalls, guanyadora del 3r premi de la categoria Escolars Carrossa i Comparsa, la quantitat de 250,00 €.
  • A l’APIMA Sant Jordi, premi especial de 150,00 €.
  • A l’APIMA Can Guerxo), premi especial de 150,00 €.
  • A Juan Cárdenas Torres, sopar per a 4 persones al restaurant Es Galliner de Sant Josep.
  • A María de la Caridad Hernández Sánchez, sopar per a 2 persones al restaurant Las Olas de Sant Jordi.

7è.- Assumptes de la Regidoria de Joventut i Esports.

7.1.- Adjudicació a l’entitat ETYAM, SL, la contractació de l'”Arrendament d’un immoble destinat a local de reunions i casal de joves a la zona de Platja d’en Bossa-Can Raspalls-Sant Jordi”,

8è.- Assumptes de la Regidoria de Turisme

8.1.- Aprovació del pressupost presentat per l’entitat “Impresiones Pitiuses SL”, per l’edició i impressió de 5.000 exemplars (3.000 Cast./Ang., 1.000 Cat./Fran. i 1.000 Alem./Ital.) d’un fullet promocional de caiac al municipi

8.2.- Aprovació del pressupost presentat per l’entitat “Impresiones Pitiusas, SL”, per l’edició i impressió de 5.000 exemplars (3.000 cast./ang., 1.000 cat./fran. i 1.000 alem./ital.) d’ un fullet promocional de submarinisme al municipi-

8.3.- Aprovació de despesa per a la implementació d’un conjunt d’aplicacions per accedir i poder interactuar amb els diferents continguts de la nova web www.santjosepweb.tv.

8.4.- Aprovació de conveni per a la promoció i comercialització de l’oferta turística del municipi a través de l’Associació estació nàutica de Sant Antoni i Sant Josep.

9è.- Assumptes de la Regidoria de Medi Ambient

9.1.- Aprovació del pressupost presentat per l’entitat Aqualia gestión integral del agua, SA, per la realització dels treballs necessaris per posar en marxa i millorar les instal·lacions existents a la nova canonada instal·lada a la xarxa municipal de la zona de Caló d’en Reial d’aquest terme municipal

10è.- Assumptes de la Regidoria de platges

10.1.- Aprovació de l’expedient de contractació, mitjançant procediment negociat sense publicitat, del “Contracte del servei de neteja dels equipaments municipals a les platges del terme municipal de Sant Josep de sa Talaia.”

10.2.- Aprovació de l’expedient de contractació, mitjançant procediment negociat sense publicitat, del “Contracte del servei d’implantació, manteniment i retirada i emmagatzament dels equipaments municipal a les platges del terme municipal de Sant Josep de sa Talaia.”

11è.- Assumptes de la Regidoria de Serveis Socials

11.1.- Aprovació de la proposta d’honoraris presentada pel Sr. Joan Marí Ferrer, per a la redacció de projecte bàsic i d’execució, direcció d’obra i estudi bàsic de seguretat i salut del projecte d’ampliació del local de Cala de Bou.

12è.- Assumptes de la Regidoria d’Urbanisme.

12.1.- Concessió de llicències d’obres

  • A Jaroslaw Jerzy Pawluk, llicència d’obres, per a la dotació d’algubs i quarts tècnics subterranis, amb una superfície total de 125,27 m2, segons projecte bàsic amb RE núm. 04461/12, a un habitatge existent de la seva propietat amb referència cadastral núm. 002400400CD40D0001SJ, situat a Los Parques des Cubells, a la parròquia des Cubells, d’aquest terme municipal
  • A J. Antonio Rubio Riera i Mónica Alonso Cuquejo, llicència d’obres, per a la legalització d’un 27% d’ampliació de dormitori en planta pis, 85% del cobriment d’una pèrgola convertint-se en porxo, ampliació d’un porxo a al terrassa (al 100 %) , una piscina (100%) y un traster per a la piscina (100%), tot això situat al carrer Curlera núm. 13, a la parròquia de Sant Jordi de ses Salines, d’aquest terme municipal.
  • A Vicente Tur Tur, llicència d’obres per a la demolició de dos magatzems existents: un de 77, 81 m2 i l’altra de 44,60 m2, situats a la finca Can Fita, parcel·la 321 del polígon 7, a la parròquia de Sant Jordi de ses Salines, d’aquest terme municipal, d’aquest terme municipal
  • A Maria Roselló Ribas, llicència de demolició de corral, situat al carrer Vicent Serra núm. 62, a la parròquia de Sant Jordi de ses Salines, d’aquest terme municipal.
  • A l’APA de l’Escuela Francesa de Ibiza, llicència d’obres per a la legalització d’aula escolar i lavabos amb una superfície total construïda de 106,79 m2, a l’Escuela Francesa de Ibiza, situada a la finca Can LLambies, polígon 1, parcel·la 37, a la parròquia de Sant Jordi de ses Salines
  • A l’APA de l’Escuela Francesa de Ibiza, llicència d’obres per a la legalització de paviments existents entre escoles, pista esportiva 1, pista esportiva 2, zona de jocs , amb un total de 2.162,23 m2. a l’escola francesa d’Ibiza, situada a la finca Can LLambies, polígon 1, parcel·la 37, a la parròquia de Sant Jordi de ses Salines
  • A l’APA de l’Escuela Francesa de Ibiza, , llicència d’obres per a l’edificació d’un edifici ESO i ampliació i rehabilitació d’edifici d’educació infantil, amb una superfície a ampliar de 905,67 m2 i la rehabilitació de 284,50 m2, a l’escola francesa d’Ibiza, situada a la finca Can LLambies, polígon 1, parcel·la 37, a la parròquia de Sant Jordi de ses Salines
  • A l’entitat Nautilus, SA, llicència d’obres amb la qual s’autoritzen les modificacions fetes de redistribució interior, en el transcurs de les obres emparades en la llicència núm.155/12, que afecten la planta semisoterrani, planta baixa i planta 1a a l’hotel Nautilus, per a la seva conversió en apartaments turístics; situats al carrer Cala de Bou núm. 46, a la parròquia de Sant Agustí

12.2.- Denegació de llicències d’obres

12.2.1.- Denegació de la sol·licitud presentada per l’entitat Pueblo Vista Alegre AG, en la qual demanava llicència d’obres per dur a terme el projecte bàsic i d’execució d’un annex de la cambra de màquines a la parcel·la 20 de l’illa 20, de la urbanització de Vista Alegre, a la parròquia des Cubells, d’aquest terme municipal.

12.2.2.- Denegació de la sol·licitud presentada per l’entitat Complejo Octopus SL, de llicència d’obres pel projecte bàsic per a la construcció d’un habitatge unifamiliar, a situar a la parcel·la 18 de l’illa 10, de la urbanització de Vista Alegre, a la parròquia des Cubells, d’aquest terme municipal.

12.2.3.- Denegació de la sol·licitud presentada per l’entitat Bayza Inversiones Familiares, SL, en la qual demanava llicència per dur a terme les obres del projecte bàsic per a la construcció d’un habitatge unifamiliar a situar a la parcel·la 17 de l’illa 10, de la urbanització de Vista Alegre, a la parròquia des Cubells, d’aquest terme municipal.

13è.- Despatx d’altres assumptes

13-1.- Personació de l’Ajuntament en el Procediment Ordinari núm. 208/2012 seguit davant la Sala del Contenciós Administratiu núm. 2 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears i nomenar per a la representació i defensa dels interessos municipals el lletrat, Sr. Francesc Fiol Amengual.