Santjosep.org

Benvinguts i benvingudes a la nostra pàgina web santjosep.org!

Amb aquestes paraules vull donar-vos la benvinguda a la nova pàgina web oficial de l’Ajuntament de Sant Josep. Aquesta pàgina ha estat desenvolupada amb la finalitat que sigui un mitjà de comunicació accessible per a tots i útil per a residents i visitants.

Des d’una plataforma tecnològica redissenyada, basada en la imatge i les experiències que podem arribar a gaudir en el nostre municipi, pretenem que la nostra web no sigui només un enriquit mitjà de comunicació, que ho és, sinó també un lloc de trobada entre l’Ajuntament i les persones que estiguin interessades a conèixer el nostre municipi d’una forma àgil, dinàmica i amena.

Aquí trobareu diàriament informació actualitzada de l’agenda cultural o esportiva del municipi i totes aquelles notícies d’interès que a diari es produeixin. Així mateix, tota la informació de les instal·lacions esportives, culturals o socials estarà permanentment actualitzada.

En definitiva, una nova web que pretén millorar la comunicació entre l’Ajuntament i els ciutadans. Esper que us agradi…endavant!

Neus Marí
Alcaldessa de Sant Josep de Sa Talaia

Bienvenid@s a nuestra nueva página web santjosep.org!

Con estas palabras quiero daros la bienvenida a la nueva página web oficial del Ayuntamiento de Sant Josep. Esta página ha sido desarrollada con el fin de que sea un medio de comunicación accesible para todos y útil para residentes y visitantes.

Desde una plataforma tecnológica rediseñada, basada en la imagen y las experiencias que podemos llegar a disfrutar en nuestro municipio, pretendemos que nuestra web no sea sólo un enriquecido medio de comunicación, que lo es, sino también un lugar de encuentro entre el Ayuntamiento y las personas que estén interesadas en conocer nuestro municipio de una forma ágil, dinámica y amena.

Aquí encontraréis diariamente información actualizada de la agenda cultural o deportiva del municipio y todas aquellas noticias de interés que a diario se produzcan. Así mismo, toda la información de las instalaciones deportivas, culturales o sociales estará permanentemente actualizada.

En definitiva, una nueva web que pretende mejorar la comunicación entre el Ayuntamiento y los ciudadanos. Espero que os guste… adelante!

Neus Marí
Alcaldesa de Sant Josep de Sa Talaia