Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep aplica noves millores de condicionament a instal·lacions esportives

8 septiembre, 2023

Aquestes modificacions han estat aplicades als camps de futbol de Sant Josep i Sant Agustí per una millor experiència d’esportistes i assistents

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia anuncia una sèrie de millores significatives en les seves instal·lacions esportives, específicament en els camps de futbol de Sant Josep i Sant Agustí. Aquestes millores, realitzades per part de la regidoria d’Esports, tenen com a objectiu enriquir l’experiència esportiva dels jugadors i tècnics, així com garantir la seguretat de tots els seus usuaris.

“Amb aquestes millores aconseguim que les nostres instal·lacions reflecteixin el compromís de l’Ajuntament amb l’esport i la comunitat i augmenten el seu atractiu com a lloc de trobada”, ha explicat el regidor d’Esports, Joventut i transparència, Xicu Ribas, de cara a l’interès que poden generar aquestes novetats per als amants del futbol,  i que promouen la participació en esdeveniments esportius locals.

Camp de Futbol de Sant Josep

El Camp de Futbol de Sant Josep ha estat objecte de millores substancials que augmentaran la seva qualitat i seguretat:

  • Nou Marcador Electrònic: S’ha instal·lat un modern marcador electrònic que proporcionarà als aficionats informació en temps real sobre el desenvolupament dels partits, afegint emoció a cada trobada.
  • Millores en el Terreny de Joc: El fons de la porteria ha estat objecte de millores integrals per a assegurar que estigui en les millors condicions possibles, brindant als jugadors un camp de joc òptim i segur.
  • Reforma de la façana de la Graderia: S’estan realitzant millores en aquesta part de la graderia per a complir amb els estàndards de seguretat més rigorosos i garantir que els jugadors gaudeixin dels partits de manera segura.
  • Proteccions Addicionals: S’estan implementant proteccions addicionals en tot el camp per a millorar la seguretat dels jugadors i garantir el seu benestar.

Camp de Futbol de Sant Agustí

El Camp de Futbol de Sant Agustí també ha estat objecte de millores notables:

  • Instal·lació de Tendal en les Graderies: S’ha instal·lat un tendal en les graderies per a proporcionar ombra i comoditat als espectadors durant les temporades més càlides i protegir-los de les inclemències del temps.
  • Tanques de Protecció: S’han millorat les tanques de protecció en tot el camp, assegurant que els espectadors gaudeixin d’una experiència de visualització segura.
  • Nou marcador Electrònic: S’ha instal·lat un modern marcador electrònic en el camp, brindant als aficionats una experiència encara més emocionant i participativa.