Noticias

Rua de Carnestoltes a Sant Josep

23 enero, 2024

Aquest any se celebra la rua de Carnaval al nucli de Sant Josep  

Enguany, la màgia del Carnestoltes 2024 se celebrarà a Sant Josep, transformant els  carrers en un escenari vibrant i ple de color. La tan esperada Rua de Carnestoltes es durà  a terme el dissabte 10 de febrer a les 11.30 del matí, prometent una celebració  inoblidable per a tots els veïns del municipi i participants.

La regidora de Festes, Isabel Castellar, ha expressat el seu entusiasme per la pròxima Rúa  de Carnestoltes a Sant Josep, destacant la importància de la participació comunitària i la  creativitat en aquest esdeveniment anual.

Castellar ha comentat que “estem molt contents de portar la Rúa de Carnestoltes  directament al cor del nostre nucli urbà enguany”. Recordant que cada any se celebra en  un punt del municipi. També ha animat a associacions i col·legis a participar “en aquesta  jornada de diversió i alegria, i que la participació de tots fa que el nostre Carnestoltes  sigui especial. Des de les comparses escolars fins a les carrosses individuals, cada  aportació compta.” Així com a tots els vesins del municipi i de l’illa a participar i gaudir  de la rua emmariol·la’ts.

Amb un total de 6.000 euros en premis, distribuïts entre les comparses i carrosses  escolars, comparses i carrosses generals, així com la categoria individual, la Rúa es  converteix en una oportunitat emocionant per a destacar la creativitat i l’esforç dels  participants.

1,5 Km de diversió per Sant Josep  

La sortida de la rua 2024 serà des de l’Av. Diputat Josep Ribas a l’altura del CEIP Urgell,  amb sortida cap a l’Avda. Pere Escanelles, Avda. Es Cubells, C/ Cas Vildu i finalitzarà al C/  de la Pau, junt l’edifici consistorial. Aquest recorregut ha estat consensuat amb Policia  Local i Protecció Civil per una bona convivència de festa amb el trànsit rodat.