Participación récord en el V Campus Sara Ramírez de Sant Josep

Aquesta setmana se celebra la V edició del «Campus Butterfly Sara Ramírez», enguany amb un total de 45 participants, xifra rècord des que es va posar en marxa fa cinc anys. Ramírez, 5 vegades campiona d’Espanya i campiona d’Europa de tenis, ha presentat aquest matí la nova edició del campus a Can Guerxo, acompanyada per la regidora d’Esports de Sant Josep, Ana Ribas, el director insular d’Esports del Consell, Fernando Gómez, i el director del campus, José Ramírez.

La tenista ha mostrat la seua satisfacció, perquè «cada vegada ve més gent i es mostren molt agraïts, a més de compartir amb els meus germans l’experiència d’ensenyar els valor i tot el que he après». La regidora ha destacat que «la Sara és un referent, ha estat i segueix sent una de les millores jugadores de tenis taula». A més, ha explicat que enguany «fins i tot ha vengut gent de Saragossa i Canàries a participar en aquest campus». Per la seua part, el director d’Esports del Consell ha volgut destacar el fitxatge de Ramírez per part d’un club eivissenc, a qui ha felicitat «per prioritzar la pedrera i fer les coses tan bé».

Aquest campus va iniciar-se fa cinc anys amb només 8 participants, mentre que enguany s’hi han arribat a apuntar 45. «Hem anat pujant any rera any, pel que estam molt contents de veure que la feina serveix i hi ha jugadors a lligues nacionals», ha dit José Ramírez, delegat de la Federació de Tenis taula a Eivissa.