EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA DEL DIA 09/09/2016

EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CORRESPONENT A LA SESSIÓ ORDINÀRIA FETA EL DIA 9 DE SETEMBRE DE 2016

ACTA NÚM. 23/16

1.-Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior (acta núm. 22/16, de 25 d’agost).

2.-Àrea d’Hisenda
2.1.-Aprovació de factures. S’aproven 42 factures per import de 585.704,07

2.2.- Aprovació de les línies fonamentals que serviran de base per a l’elaboració del pressupost de l’any 2017.

3.-Àrea d’Obres Públiques i serveis municipals
3.1.-Aprovació de certificats d’obres
1.- Aprovació del certificat núm. 22 les obres del projecte de “Demolició i construcció de grades al camp de futbol de Sant Josep”
2.- Aprovació del certificat núm. 5 de les obres del projecte de “Reforma edifici polivalent Sant Josep”

3.2.- Aprovació del projecte redactat pel Sr. José M. López Llaquet, anomenat “Condicionament sòl porxada i manteniment exterior oficina de turisme a Cala de Bou” i del certificat d’obres núm. 1 i únic presentat pel tècnic redactor del projecte, així com la factura presentada pel contractista “Contracorriente, SL”, per a l’execució de les obres per un import total de 5.575,21 €.

3.3.- Aprovació del “Projecte de pavimentació de carrer Escoles Noves, a la parròquia de Sant Jordi d’aquest terme municipal”, redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. José M. López Llaquet, i del pressupost presentat per l’empresa Aglomerados Ibiza, SA, per a l’execució de les obres de l’esmentat projecte, per un import total de 57.479,30 €.

3.4.- Aprovació inicial del “Projecte de millores en xarxa de proveïment, actuacions romanents 2016 (Actuació 1, Cales i zona oest) TM Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’enginyer de camins, canals i ports, Sr. Joaquín Tosas Mir.
Exposició al públic mitjançant anunci al BOIB i al perfil del contractant,

3.5.- Aprovació inicial del “Projecte reforç ferm diversos carrers de Cala Vedella: Calvià, l’Estepa, de la Botja, Club Robinson, de l’Alfabeguera i Coll de s’Oratge, TM Sant Josep de sa Talaia”, redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. José María López Llaquet.
Exposició al públic mitjançant anunci al BOIB i al perfil del contractant,

4.-Àrea d’Educació, Joventut i TIC
4.1. Aprovació prorroga vigència del contracte per a la gestió de l’EI Cala de Bou des del dia 1 de setembre de 2016 fins al 31 d’agost de 2017 a l’actual empresa concessionària Petits, SL,.
La despesa de la pròrroga quedarà distribuïda de la següent manera:
Setembre-desembre 2016: 2.489,08 € x 4 mesos = 9.956,32 €
Gener-agost 2017: 2.489,08 € x 8 mesos = 19.912,64 €

4.2.- Aprovació proposta presentada per “SIETE ESTRELLAS EDUCACIÓN Y OCIO, SL”, per realitzar un pla d’actuació participatiu que servirà de base per elaborar un futur pla de Joventut del Municipi. L’esmentat pla d’actuació consta de 6 fases de treball:
1. Jornada de presentació del projecte
2. Identificació de les necessitats del municipi
3. Tallers de dinamització de projectes de joventut
4. Trobades per a la reflexió
5. Organització d’una Jornada de Joventut
6. Elaboració i presentació d’una memòria final amb les conclusions i les propostes sorgides entre els joves del municipi
El projecte té una durada de 3 mesos i mig i el seu import total de 10.444,50 €,

4.3.- Aprovar la convocatòria de concessió d’ajudes per als centres que imparteixin educació primària i secundària i que tenguin alumnat adherit al Programa de reutilització de llibres, empadronat al municipi de Sant Josep de sa Talaia, curs 16-17, per un import màxim de 51.400,00 €,
– Publicació de la convocatòria al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, a la pàgina web www.santjosep.org, a la BDNS i al BOIB.

5.-Àrea d’Urbanisme i Activitats
5.1.-Concessió de llicències d’obres.
1.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 1327/15, per a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat amb 2 annexos i piscina. Parcel·les 17.2 i 17.3 de Vista Alegre, parròquia des Cubells, TM de Sant Josep.
2.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 281/14, per a la recuperació d’un tram de camí privat existent. Finca ses Hisendes de Cala d’Hort, parròquia des Cubells, TM de Sant Josep.
3.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 661/12, per a la recuperació de cobertes i millora de condicions d’habitatge unifamiliar aïllat i annexos. Can Tanques, ctra. de ses Salines km 8,5, Parròquia de Sant Francesc de s’Estany, TM de Sant Josep.
4.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 919/15, per a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat i piscina. C. Cala Corral, núm. 5, Pinar Tarida, TM de Sant Josep.
5.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 389/15, per a la legalització de 2 habitatges, 2 garatges i una piscina i mesures correctores (d’acord amb la Disposició transitòria 10a de la LOUS). Finca Can Pep Sunyera, , TM de Sant Josep.

5.2.- Denegació de llicències d’obres.
Expedient de tramitació d’urbanisme 997/15. Legalització d’ampliació de bar-restaurant i annexos. Parcel·la 114 del polígon 22, Cala Molí, TM de Sant Josep de sa Talaia.

5.3.- Denegació certificació de silenci administratiu.
Expedient de tramitació d’urbanisme 467/15. Denegació emissió de certificat acreditatiu de silenci positiu en relació amb l’expedient de sol·licitud de llicència d’obres per a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat i piscina a la parcel·la 13 de l’illa 9 de Vista Alegre, parròquia des Cubells, TM de Sant Josep de sa Talaia, d’aquest terme municipal.
Continuar la tramitació de l’expedient de sol·licitud de llicència

5.4.- Denegació de modificacions en el transcurs de les obres I de Certificat de Final d’Obra.
Expedient de tramitació d’urbanisme 033/11.Denegació sol·licitud de modificacions executades en el transcurs de les obres en relació amb la llicència d’obres 219/2006 per a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat a la finca Can Trontoll, TM de Sant Josep de sa Talaia. i certificat final d’obra.

5.5.- Resolució de Recursos de Reposició.
1.- Desestimació recurs de reposició interposat contra l’acord de la Junta de Govern Local d’aquest Ajuntament de 2 de juny de 2016, que denegava la sol·licitud per a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat i piscina al carrer de Can Salines, núm. 7, parròquia de Sant Francesc de s’Estany, d’aquest terme municipal; confirmant d’aquesta manera l’acte administratiu impugnat.
2.- Desestimació recurs de reposició interposat contra l’acord de la Junta de Govern Local d’aquest Ajuntament de 28 d’abril de 2016, que denegava la sol·licitud per a la legalització de modificacions d’un habitatge en construcció (llicència 426/01) a les parcel·les 63, 64, 65 i 66 de Cala Molí, d’aquest terme municipal; confirmant d’aquesta manera l’acte administratiu impugnat.

6.- Despatx d’altres assumptes
– Escrit del contractista relatiu a l’expedient de quarta modificació del contracte de les obres de demolició i construcció grades al Camp de futbol de Sant Josep.
S’acorda: aprovar l’ampliació del termini d’execució de les obres del “Projecte pistes de pàdel i altres al camp de futbol de Sant Josep”, que serà de sis setmanes.
Mantenir el preu de realització de les obres, que una vegada aplicat el percentatge de baixa fa un total de 39.094,87 €.

– Escrit presentat pel Delegat de Personal en relació amb les bases de l’oposició per a la provisió per promoció interna d’una plaça d’administratiu, Escala d’Administració General.
S’acorda: rectificar parcialment les bases publicades en el sentit de corregir l’error material existent de forma que on diu Grupo “D” ha d’entendre’s que diu Grup “C2”.
Desestimar la resta d’al·legacions.
Aclarir, quant a la normativa aplicable i atesa la propera entrada en vigor de les lleis 39 i 40/2015 que la realització dels exercicis s’ha de fer d’acord amb la normativa indicada en el temari annex a la convocatòria.