L’alcalde

Rebeu la més cordial benvinguda a la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Josep

 

Tant si ja coneixeu el municipi, com si és la primera vegada que l’anau a visitar, espero que trobeu en aquest espai informació que sigui del vostre interès. Aquesta pretén ser una finestra oberta a visitants i residents, per conèixer de primera mà el dia a dia del consistori.

Aquí podreu trobar les últimes notícies relacionades amb l’Ajuntament, consultar les principals ofertes d’oci de cadascuna de les parròquies i poblacions i descobrir alguns dels racons amb més encant de l’illa d’Eivissa. Sant Josep de sa Talaia és un municipi variat i divers, d’una extraordinària riquesa paisatgística i natural, humana i cultural. I és per mitjà d’aquesta pàgina web que podeu començar a descobrir-lo.

Una web oberta als residents i visitants del municipi de Sant Josep

Volem que aquesta web sigui un espai viu, dinàmic i obert a la ciutadania. Per això us convidam a participar i comunicaros amb naltros, per mitjà del correu electrònic que trobareu a la presentació de cada regidor.

L’equip de govern que aquí us presentam ens posam al vostre servei per ajudar a resoldre dubtes i questions, i per rebre les vostres opinions i consultes.

 

Només em queda, com alcalde, dir que és un honor rebre-us aquí.

Benvinguts a la nostra web, benvinguts a Sant Josep.

 

Josep Marí Ribas

Alcalde

Email de contacte: alcaldia@santjosep.org

Telèfons directes a la regidoria (Ext.): 971800411

Dedicació exclusiva si/no: SI

L’agenda de l’alcalde