L’alcalde

Rebeu la més cordial benvinguda al lloc web de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

 

Tant si ja coneixeu el municipi com si és la primera vegada que el veniu a visitar, esper que trobareu en aquest espai informació que sigui del vostre interès. Aquesta pretén ser una finestra oberta a visitants i residents, per conèixer de primera mà el dia a dia del consistori.

Aquí podreu trobar les últimes notícies relacionades amb l’Ajuntament, consultar les principals ofertes d’oci de cadascuna de les parròquies i poblacions i descobrir alguns dels racons amb més encant de l’illa d’Eivissa. Sant Josep de sa Talaia és un municipi variat i divers, d’una extraordinària riquesa paisatgística i natural, humana i cultural. I és per mitjà d’aquest lloc web que podeu començar a descobrir-lo.

Un web obert als residents i visitants del municipi de Sant Josep.

Volem que aquest web sigui un espai viu, dinàmic i obert a la ciutadania. Per això us convidam a participar-hi i comunicar-vos amb nosaltres per mitjà del correu electrònic que trobareu a la presentació de cada regidor.

L’equip de govern que aquí us presentam ens posam al vostre servei per ajudar a resoldre dubtes i qüestions, i per rebre les vostres opinions i consultes.

 

Només em queda, com a alcalde, dir que és un honor rebre-us aquí.

Benvinguts al nostre web, benvinguts a Sant Josep.

 

Josep Marí Ribas

Alcalde

Correu de contacte: alcaldia@santjosep.org

Telèfons directes a la regidoria (ext.): 971800411

Dedicació exclusiva sí/no: SÍ

L’agenda de l’alcalde