L’alcalde

Rebeu la més cordial benvinguda al lloc web de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

 

Tant si sou vesins del municipi com si teniu la intenció de visitar-nos, aquest portal és el lloc on trobareu informació interessant. També teniu a l’abast eines per a la majoria de tramitacions que us poden ser d’utilitat i les indicacions necessàries per fer-nos arribar les vostres peticions i consultes. Aquesta és una finestra oberta al ciutadà i un canal viu que us permetrà estar al dia
de totes les novetats del consistori, així com dels procediments que us poden interessar.
Aquí podreu trobar les últimes notícies relacionades amb l’Ajuntament, consultar les principals ofertes d’oci de cada una de les poblacions del nostre municipi, divers i ric en iniciatives, a més de descobrir alguns dels racons amb més encant de l’illa d’Eivissa. Sant Josep de sa Talaia és un municipi ric en història, d’una impressionant riquesa paisatgística i natural, amb una animada vida cultural en la qual us convidam a participar. I és per mitjà d’aquest lloc web que podeu començar a descobrir-lo.

Un web obert als residents i visitants del municipi de Sant Josep.

Volem que aquest web sigui un espai dinàmic i obert a la ciutadania: un canal de comunicació de dues direccions. Per això us convidam a fer-lo servir i comunicar-vos amb nosaltres per mitjà dels correus electrònics que trobareu a la presentació de cada regidor o a les adreces que trobareu de cada departament.
L’equip de govern és un grup de gent arrelada al nostre municipi i compromesa amb el servei públic i a la vostra disposició per ajudar a resoldre dubtes i qüestions, també per rebre les vostres opinions i consultes, perquè entre tots milloram Sant Josep.

 

Només em queda, com a alcalde, dir que és un honor rebre-us aquí.
Benvinguts al nostre web, benvinguts a Sant Josep.

 

Ángel Luis Guerrero Dominguez

Alcalde

Correu de contacte: alcaldia@santjosep.org

Telèfons directes a la regidoria (ext.): 971800411

Dedicació exclusiva sí/no:

L’agenda de l’alcalde