EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA DEL DIA 25/01/2018

EXTRACTE DES ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CORRESPONENT A LA SESSIÓ ORDINÀRIA FETA EL DIA 25 DE GENER DE 2018

ACTA NÚM. 02/2018

1.- Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior (acta núm. 01/18, d’11 de gener).

2.- Àrea de Contractació
2.1.- Aprovació del pressupost presentat per l’empresa Es Público Servicios para la Administración, SA, per realitzar el “Contracte de subministrament i implantació d’una solució de gestió d’expedients electrònics de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia”, per un import total de 21.767,90 € i per donar servei fins al 31 de desembre de 2018.

2.2.-Aprovació de l’expedient de contractació, mitjançant procediment obert, del “Servei de manteniment de l’estació depuradora de Cala Vedella de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia”
Autoritzar, en quantia de 110.528,64 euros i 23.211,01 euros d’IVA, la despesa que per a aquest Ajuntament representa el contracte de l’esmentat Servei
Aprovar el Plec de prescripcions tècniques i el Plec de clàusules administratives particulars que regiran la contractació
Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el perfil del contractant, anunci de licitació.
Publicar la composició de la Mesa de Contractació en el perfil del contractant
Notificar a l’entitat Aquambiente Servicios para el Sector del Agua, Sau, encarregada del manteniment provisional de la depuradora, la continuació amb el servei de manteniment fins a l’adjudicació i signatura del contracte del “Servei de manteniment de l’estació depuradora de Cala Vedella, TM de Sant Josep de sa Talaia”.

2.3.-Desestimació de la petició presentada d’interposició d’un nou recurs de reposició contra l’acord de la Junta de Govern de data 14 de desembre de 2017, que ja va resoldre el recurs interposat en relació a la imposició de penalitats per incompliment del termini d’entrega del “Contracte d’assistència tècnica per a redactar el catàleg d’elements i espais protegits que ha d’integrar-se en el Pla general municipal de Sant Josep de sa Talaia”,

2.4.-Aprovació inicial del “Projecte reforç paviment de l’avinguda Vicent Serra a Sant Jordi, TM Sant Josep de sa Talaia” redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. José María López Llaquet, que puja a la quantitat de 171.885,97 €, IVA inclòs.
Exposar al públic els projectes mitjançant anunci al BOIB i al perfil del contractant

2.5.- Aprovació pressupost d’honoraris d’arquitecte, per a la redacció del projecte bàsic i d’execució de la reforma i ampliació de la Unitat Bàsica de Salut de Cala de Bou, Sant Agustí, presentat pel Sr. amb DNI 37652773W, per un import de 17.500,00 €, IVA no inclòs,.
Aprovació pressupost d’honoraris d’enginyer tècnic, per a la redacció del projecte d’activitat i la direcció d’obra i certificat final de la reforma i ampliació de l’esmentada Unitat Bàsica de Salut de Cala de Bou, Sant Agustí, per import de 5.227,20 € IVA inclòs, presentat per l’entitat Domenech Guasch Ingenieros Asociados, SL,

2.6.- Aprovació honoraris direcció d’obra i coordinació seguretat i salut del “Projecte modificat per un edifici d’usos turístics i socioculturals al Caló de s’Oli, Sant Agustí, TM Sant Josep”.
A la Sra. amb DNI 77786425B, arquitecta, per a la direcció d’obra com a tècnic superior del 50% , la quantitat de 17.975,00 € sense IVA.
Al Sr. amb DNI 17986947G, arquitecte tècnic, per a la direcció d’obra com a tècnic mitjà, la quantitat de 17.970,00 € sense IVA.
Al Sr. amb DNI 41435193A, arquitecte tècnic, per a la coordinació de seguretat i salut, la quantitat de 17.805,81€ sense IVA.

3.- Àrea de Governació i Policia Local
3.1.-Personació de l’Ajuntament en el procediment abreujat núm. 4/2018, seguit davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma de Mallorca.

4.- Àrea de Medi Ambient i Platges
4.1.-Resolució d’expedient de prohibició de contractar a l’entitat Chaquimasini, SL
Desestimar les al·legacions presentades.
Declarar la prohibició de contractar durant un any amb l’Ajuntament, per l’alcalde com a òrgan competent.
Remetre les actuacions a la Junta Consultiva de Contractació Administrativa, per a la seva inscripció en el Registre de Licitadors.
Publicar l’acord de declaració de prohibició de contractar en el BOIB.

5.- Àrea d’Urbanisme, Activitats i Medi Ambient
5.1.-Concessió de llicències d’obres
1.- Expedient de tramitació d’urbanisme 653/2016. Construcció d’habitatge unifamiliar amb piscina.
Vista Alegre, parròquia des Cubells, TM Sant Josep de sa Talaia.
2.- Expedient de tramitació d’urbanisme 584/2017. Construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb piscina.
C. Cas Vildo s/n, parròquia i TM Sant Josep de sa Talaia.
3.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 704/2017. Llicència per a l’enderroc de la part superior del mur perimetral com a part de les condicions de la llicència d’obres 245/2016 (amb un volum previst d’enderroc de 6,16m3).
Finca Davall sa Serra, TM Sant Josep de sa Talaia.
4.- Expedient de tramitació d’urbanisme 699/2017. Modificació durant el transcurs de les obres en relació amb la llicència 143/2016 que autoritzava la modificació de la llicència 295/2013 atorgada per a la construcció d’habitatge unifamiliar amb piscina.
Parcel·la 36 del Pla parcial de Cala Molí, TM Sant Josep de sa Talaia.
5.- Expedient de tramitació d’urbanisme 925/2015. Reforma i ampliació d’habitatge existent.
C. de l’Embarcador, núm. 18, Cala Corral, TM Sant Josep de sa Talaia

5.2.- Denegació de llicències d’obres
1.- Expedient de tramitació d’urbanisme 796/2016. Legalització d’ampliacions d’habitatge unifamiliar existent.
C. Marqués de Andía, núm. 3, Cala Corral, TM de Sant Josep de sa Talaia.
2.- Expedient de tramitació d’urbanisme 488/2014. Construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina.
Can Puvil, parcel·la 65 del polígon 6, TM de Sant Josep de sa Talaia.

5.3.- Denegació de Certificat de Final d’Obra de la llicència 266/2001 sol·licitat per la mercantil ABALOT EIVISSA, SL .

5.4.- Concessió de permís d’instal·lació sense obres a SINGLE SONGS & PEOPLE DIVERTION, SL, per a l’activitat permanent major d’ampliació de la terrassa d’un bar restaurant, amb la denominació de “Coco Beach”, a situar a la ctra. Platja d’en Bossa, parròquia de ant Jordi de ses Salines, d’aquest terme municipal,

5.5.- Acceptació DE REDISTRIBUCIÓ HIPOTECÀRIA efectuada per l’Asociación Ibiza Club de Campo

5.6.- Resolució de l’expedient de revisió d’ofici de la llicència 30/2001.

6è.- Despatx d’altres assumptes

6.1.- Rectificació d’errors de diverses licitacions.
6.1.1.- Contractació de sistemes i serveis de telecomunicacions de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.
Rectificar el Plec de condicions aprovat en data 22 de desembre de 2017, en el que afecta a les bases a que fa referència el procediment obert, que ha de ser per regulació harmonitzada i ajustar-se al que estableix la Llei.
Publicar anunci de la convocatòria de la licitació mitjançant procediment obert, regulació harmonitzada, en el en el DUE, i d’acord amb el que disposa l’art. 159.1 del TRLCS, Reial decret 3/2011, es podran presentar proposicions dins el termini de 40 dies naturals a comptar des de l’enviament de l’anunci al DUE.

6.1.2.- Suspensió del termini per a la presentació d’ofertes al procediment obert de licitació convocat pel contracte d’obres del “Projecte de substitució i millora del paviment esportiu del camp de futbol de Sant Jordi, TM Sant Josep de sa Talaia”
Publicació del corresponent anunci de suspensió al perfil del contractant de la pàgina web de l’Ajuntament.
Sol·licitar al tècnic redactor del projecte, la revisió del projecte.

6.2.- Acceptació de la cessió gratuïta, que ha estat formalitzada a favor d’aquest Ajuntament per l’ASOCIACIÓN IBIZA CLUB DE CAMPO, de porció de terreny de 310,00m2 sobre la finca registral 8.667, destinats a vials, condicionada a la prèvia cancel·lació de la carga hipotecària de 1,00 € que recau sobre l’esmentada finca registral.
Incloure els terrenys cedits destinats a vials, a l’inventari de béns immobles amb el caràcter de bens de domini i ús púboic.