EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA DEL DIA 25/08/2016

EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CORRESPONENT A LA SESSIÓ ORDINÀRIA FETA EL DIA 25 D’AGOST DE 2016

ACTA NÚM. 22/16

1.-Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior (acta 21/16, d’11 d’agost)

2.- Àrea d’Hisenda
2.1.- Aprovació de factures. S’aproven 20 factures per import de 278,451,19 €

3.-Àrea d’Obres Públiques i Serveis Municipals
3.1.-Aprovació certificat d’obres.
– Aprovació del certificat núm. 1 i únic del projecte anomenat “Neteja d’herbes als vorals de les carreteres, carrers i camins pavimentats a la zona Est del municipi”.
– Aprovació del certificat núm. 1 i únic del projecte de anomenat “Neteja d’herbes als vorals de les carreteres, carrers i camins pavimentats a la zona oest del municipi”.
– Aprovació del certificat núm. 9 a 15 i últim de les obres del projecte de “Pavimentació i enllumenat públic carrer Can Costera”

3.2.- Aprovació de pressupostos per a la realització de treballs de pintura interior i exterior al CEIP l’Urgell.
– Treballs de neteja de façana, reparació d’esquerdes i pintura, i que pugen a la quantitat total de 21.748,54 €.
– Treballs de neteja i pintura del gimnàs i pista de futbol, la quantitat total de 15.968,37 €.
– Treballs de pintura plàstica interior als edificis de primària i infantil, la quantitat total de 21.770,32 €.
3.3.- Aprovació del “Projecte de condicionament exterior i sanitaris escoles velles de Sant Agustí”, redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. José M. López Llaquet, i del pressupost presentat per a l’execució de les obres de l’esmentat projecte per un import total de 44.582,38 €.

3.4.- Aprovació inicial del “Projecte de prolongació de la xarxa de transport i distribució a l’avinguda Sant Agustí, des de creuera amb c/ Jaén fins als dipòsits municipal de Port des Torrent, parròquia de Sant Agustí, TM Sant Josep (fase II de la zona III”, redactat per l’enginyeria tècnica industrial, Inprode Pitiusa, SL.
Exposició pública mitjançant anunci al BOIB i al Perfil del Contractant

3.5.- Aprovació inicial del “Projecte d’ordenació, pavimentació, enllumenat públic, carril bici, de la carretera d’accés a Cala Vedella Nord, TM Sant Josep”, redactat per l’enginyer de camins, canals i ports, Sr. Joaquín Tosas Mir,
Exposició al públic mitjançant anunci al BOIB

4.-Àrea d’Urbanisme i Activitats.
4.1.-Concessió de llicències d’obres.
1.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 348/16, per a l’enderroc d’ampliació d’una caseta de pescadors o varador. Porroig, núm. 1-3, parròquia des Cubells, TM de Sant Josep.
2.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 710/13, per a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat amb annex i piscina. Can Pere Corda, parròquia des Cubells, TM de Sant Josep.
3.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 514/16, per a l’enderroc de 3 annexos a habitatge unifamiliar aïllat. Finca Can Verdera o Can Xico Tomàs, parròquia de Sant Jordi de ses Salines, TM de Sant Josep.
4.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 182/15, per a la legalització d’annex a habitatge unifamiliar aïllat i mesures correctores (d’acord amb la Disposició transitòria 10a de la LOUS). Finca Can Verdera o Can Xico Tomàs, parròquia de Sant Jordi de ses Salines, TM de Sant Josep.
5.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 905/16, per a l’enderroc d’annexos a habitatge unifamiliar aïllat. Finca Can Puvilet, TM de Sant Josep.
6.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 585/15, per a la legalització d’habitatge unifamiliar aïllat, magatzem, safareig i mesures correctores (d’acord amb la Disposició transitòria 10a de la LOUS). Finca Can Puvilet, TM de Sant Josep.
7.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 602/15, per a la legalització d’ampliació d’habitatge aïllat, piscina i annexos i mesures correctores (d’acord amb la Disposició transitòria 10a de la LOUS). Parcel·la 190 del polígon 8, de la parròquia de Sant Jordi, TM de Sant Josep.

4.2.- Denegació de llicències d’obres.
1.- Expedient de tramitació d’urbanisme 918/15: legalització d’ampliació d’habitatge unifamiliar aïllat, C. Formentera, núm. 21, parròquia de Sant Francesc de s’Estany,TM de Sant Josep de sa Talaia.
2.- Expedient de tramitació d’urbanisme 48/15: reforma d’un habitatge unifamiliar aïllat. Finca Ca n’Orvai, TM de Sant Josep de sa Talaia.

5.- Despatx d’altres assumptes
Aprovació inicial del “Projecte de millores en zona de proveïment, actuacions romanents 2016 (Actuació 5, Sant Josep)”, redactat per l’enginyer de camins, canals i ports, Sr. Joaquín Tosas Mir.
Exposició al públic mitjançant anunci al BOIB i al Perfil del Contractant,